Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 45χρονος πυροσβέστης - "Έσβησε" ενώ... έσβηνε φωτιά (βίντεο)

Ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών

Ενας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον 46χρονο πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Τσαλή, σύμφωνα με το seleo.gr

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ξερά χόρτα και επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν οκτώ οχήματα και 16 πυροσβέστες.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε κάμερα του Ράδιο Θεσσαλονίκη από τη φωτιά στο εργοστάσιο της Σίνδου:

Ο Δημήτρης Τσαλής συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς  όταν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος, την ώρα που έσβηνε τη φωτιά.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον κ.Τσαλή στο 424 όπου εξέπνευσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του πυροσβέστη, ηλικίας περίπου 45 ετών, οφείλεται μάλλον σε παθολογικά αίτια.

Ο Δ.Τσαλής καταγόταν από την Ροδόπολη Σερρών και ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει σε θλίψη συναδέλφους του και όλο το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η ανακοίνωση του πυροσβεστικού σώματος

Σε ανακοίνωση του το Πυροσβεστικό σώμα Ελλάδος αναφέρει:

Σήμερα, τις μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του, ο Πυρονόμος Τσαλής Δημήτριος 45 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ