Ο Άλκης Κούρκουλος είδε την Κατερίνα Βρανά στη σκηνή και "έπαθε"- Την χαρακτηρίζει "σκηνική μ..." δείτε τι (φώτο)

Η βασίλισσα του Stand up comedy επέστρεψε και εντυπωσίασε τον Άλκη Κούρκουλο

Η "βασίλισσα" του Stand up Comedy επέστρεψε στη σκηνή μετά από δύο χρόνια απουσίας. Ήταν στην Μαλαισία, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, όταν ένα ατυχές συμβάν την έμπλεξε σε ένα περιπετειώδη λαβύρινθο υγείας, με τη μία αρνητική έκπληξη να διαδέχεται την άλλη.

Η Κατερίνα με το γνωστό καυστικό της χιούμορ μεταφέρει στη σκηνή του μικρού  Παλλάς την περιπέτεια της στην παράσταση «Staying Alive – Σχεδόν Πέθανα».  Η βραβευμένη κωμικός ανεβαίνει με το αναπηρικό της αμαξίδιο στη σκηνή και αποκαλύπτει την κωμική πλευρά όλων όσα έζησε (ναι, φυσικά και υπάρχει!): Μαλαισιανοί, Άγγλοι κι Έλληνες γιατροί, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικοί φυσικοθεραπευτές, προτάσεις κορτιζόνης αντί μπότοξ κά. 

Ο Άλκης Κούρκουλος είδε την παράσταση και δηλώνει εντυπωσιασμένος. Μάλιστα σε ανάρτηση στο Instagram, χαρακτηρίζει την Κατερίνα Βρανά.... "σκηνική μ...αρα "

 

 

"Προβληματισμένος και εντυπωσιασμένος για το πως μπορεί να δημιουργηθούν δικοί σου θεατρικοί κώδικες-κανόνες. Μια σκηνική “μουνάρα” (γιατί έτσι γουστάρει να την αποκαλούν). Δείτε το. Το μόνο που μπορω να πω σ’ αυτό το πλάσμα είναι respect!!!", έγραψε ο Άλκης Κούρκουλος στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ