Δασκάλα παράτησε την δουλειά της και ζει με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της στην άγρια φύση - Λούζεται με ούρα (φωτό)

Ζει μια τελείως διαφορετική ζωή από αυτή της πόλης! 

Μια δασκάλα από τη Νέα Ζηλανδία έχει αλλάξει εντελώς την ζωή της αφού έφυγε από τον πολιτισμό και πλέον ζει στην Άγρια Δύση με τον σύζυγό της.

Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 8 χρόνια και η Μίριαμ Λέινσγουντ έχει έχει μάθει στον νέο τρόπο ζωής!

Χωρίς τηλέφωνα, διαδίκτυο, ψυγείο, είδη προσωπικής περιποίησης, ρολόγια και άλλα βασικά πράγματα που πολλοί θεωρούν δεδομένα, έχουν δημιουργήσει ένα νέο τρόπο ζωής και δεν μπορούν να φανταστούν πλέον τους εαυτούς τους να ζουν αλλιώς.

Μάλιστα σύμφωνα με την Mirror η ίδια λούζεται με τα ούρα της.

Όπως υποστηρίζει η Μίριαμ, δεν τις λείπει τίποτα από όλα αυτά, εκτός από το σαμπουάν, το οποίο έχασε κατά τη διάρκεια των πρώτων τους ταξιδιών το χειμώνα, όταν και απέκτησε πιτυρίδα.

«Ο Πίτερ είπε ότι είχε ακούσει κάτι για τους Εσκιμώους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με την πιτυρίδα, με τα πρωινά ούρα τους. Σκέφτηκα να δοκιμάσω. Τι πειράζει;», πρόσθεσε.

Τέλος η ίδια χρησιμοποιεί κάρβουνο και στάχτη για να βουρτσίσει τα δόντια της.

Η Μίριαμ αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες της, γι’ αυτό και έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο: «Woman in the Wilderness».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ