Υπέροχο ερωτικό φιλί στη Νότια Αφρική ενός μαύρου& μιας λευκής σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά - Ακολούθησαν απειλές & σάλος (βίντεο)

Προκάλεσε πολλές αντιδράσεις! 

Η σειρά 7de Laan μεταδίδεται ανελλιπώς από το 2000 στη Νότια Αφρική και είναι η πρώτη φορά που έχει προκληθεί σάλος, αφού ένα διαφυλετικό ζευγάρι έδωσε ένα ερωτικό φιλί.

Η σκηνή στη σειρά προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και είχε πρωταγωνιστές την ηθοποιό Καρίνα Νελ, η οποία υποδύεται την Αλέξα, και τον Νίκολας Νκούνα, που υποδύεται τον Φικάνι.

Υπήρχαν ποικίλα σχόλια και η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς δέχτηκε μεγάλη επίθεση.

Ενδεικτική των αντιδράσεων ήταν η ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook: «δεν θέλω να μάθω στα παιδιά μου τέτοια πράγματα. Ναρκωτικά, κατάχρηση στο αλκοόλ, αυτοκτονικές σκέψεις και τώρα σαν κερασάκι στην τούρτα, η ανάμειξη των φυλών. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά οι λευκοί με τους λευκούς και οι μαύροι με τους μαύρους».

Η πρώτη φορά που ένας μαύρος φίλησε μια λευκή σε τηλεοπτική σειρά στη Νότια Αφρική ήταν το 1999 στη σαπουνόπερα Isidingo όταν οι ηθοποιό Μπιάνκα Αμάτο και Χλόμλα Νταντάλα, οι οποίοι υποδύονταν το ζευγάρι, άγγιξαν τα χείλη ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ