Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μεσολόγγι (φώτο-βίντεο)

Τραγικό τέλος...

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά το αεροσκάφος του οποίου κατέπεσε την Τετάρτη, στην περιοχή της Καβουρότρυπας, στον Πατραϊκό Κόλπο.

Οι βατραχάνθρωποι του λιμενικού που συμμετείχαν στις έρευνες από την πρώτη στιγμή για τον εντοπισμό του αεροπλάνου βρήκαν και ανέσυραν την σορό του άτυχου πιλότου Παναγιώτη Κεφάλα.

Δύτες, σκάφη του Λιμενικού, άνδρες της ΕΜΑΚ, αεροσκάφη και το ωκεανογραφικό «Ναύτιλος» του πολεμικού Ναυτικού  πραγματοποιούσαν  έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη τις τελευταίες 4 ημέρες.

 

Σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 5 οι δύτες εντόπισαν στο βυθό την σορό του άτυχου πιλότου όπως αναφέρει το On air news

Το έργο των δυτών ήταν από την αρχή πάρα πολύ δύσκολο καθώς στο σημείο που έπεσε το αεροσκάφος η ορατότητα ήταν σχεδόν αδύνατη, με αποτέλεσμα να χρειαστούν τρεις προσπάθειες για να εντοπίσουν το αεροσκάφος και τη σορό του Παναγιώτη Κεφάλα, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο “Χατζηκώστα” για τη νεκροψία νεκροτομή

Στο νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς του πιλότου όπου και θα γίνει και η αναγνώριση από την σύζυγο του.

 

Ποιος είναι ο άτυχος πιλότος

Ο Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα ενώ είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά, σε γυμνάσιο και δημοτικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το «θρίλερ» ξεκίνησε λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ένας ψαράς κάλεσε το Λιμενικό υποστηρίζοντας ότι είδε ένα μικρό αεροσκάφος να λαμβάνει καθοδική πορεία και να προσκρούει στη θάλασσα. Ο ψαράς, μιλώντας στο aixmi-news, είπε: «Ακουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως».

Διαβάστε επίσης: Πτώση διθέσιου αεροσκάφους στον Γαλατά Μεσολογγίου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ