Βγήκαν ένα και μοναδικό ραντεβού και του έστειλε 159.000 απειλητικά μηνύματα! - «Θα κάνω μπάνιο στο αίμα σου» του έγραφε (Βίντεο)

Έφτασε στο σημείο να διαρρήξει το σπίτι του.

Η Ζακλίν Έιντς γνώρισε έναν άνδρα μέσω εφαρμογής, βγήκε μαζί του για μία και μοναδική φορά κι ύστερα του έστειλε 159.000 (!) απειλητικά μηνύματα.

Η 31χρονη συνελήφθη τον Μάιο και τότε οι Αρχές, στις ΗΠΑ, έκαναν λόγο για 65.000 μηνύματα, αλλά σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν στις 04/01, ο αριθμός τους φτάνει τα 159.000.

Όλα άρχισαν τον Ιούλιο του 2017, σύμφωνα με το news.com.au, όταν ο άνδρας -που δεν κατονομάζεται- ισχυρίστηκε πως του έστελνε συνεχώς μηνύματα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Τον Απρίλιο του 2018, οι Αρχές βρήκαν τη Ζακλίν Έιντς στο σπίτι του άνδρα να κάνει μπάνιο και τότε η γυναίκα κατηγορήθηκε για διάρρηξη.

Στις 4 Μαΐου πήγε στην δουλειά του άνδρα και ισχυρίστηκε πως ήταν η σύζυγός του. Επενέβη η αστυνομία και πάλι όπου και την συνέλαβε.

Η ίδια, σε στνέντευξή της, υποστήριξε: «Ένιωσα σαν να γνώρισα την αδερφή ψυχή μου και όλα ήταν όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Νόμιζα ότι θα κάναμε όλα όσα κάνουν οι άλλοι, αλλά αυτό δεν συνέβη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ