Κέρκυρα: Όλο το χρονικό φωτό & βίντεο της δολοφονίας της 28χρονης από τον πατέρα της - Συζούσε με τον Αφγανό

Σκότωσε την κόρη του με σιδερόβεργα! 

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την η 29χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα που αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα και βρέθηκε δολοφονημένη. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε από φιλικό της πρόσωπο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σορός της άτυχης κοπέλας φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας και δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς συνεχίζονται οι προανακριτικές διαδικασίες.

Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Στην Εισαγγελέα Κέρκυρας αναμένεται να οδηγηθεί ο 52χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του κατά τη χθεσινοβραδινή προανακριτική διαδικασία στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της 29χρονης φέρεται να τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε προηγηθεί μεταξύ των δύο και να τη μεταφέρει μετά στην αυλή του σπιτιού του όπου και την έθαψε, αφού πρώτα της κατάφερε και άλλα χτυπήματα που προκάλεσαν το θάνατό της.

Αιτία του στυγερού φονικού φέρεται πως ήταν η προσωπική ζωή της 29χρονης, την οποία δεν ενέκρινε ο πατέρας της. Τον τελευταίο καιρό η 29χρονη συζούσε με το σύντροφό της, που πρώτος δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, ενώ η μητέρα της διέμενε στην Αλβανία.

 

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές χρειάστηκαν επτά ώρες ανάκρισης μέχρι να κάνουν τον πατέρα να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι σκότωσε την κόρη του με σιδερόβεργα. Ο ίδιος στη συνέχεια υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στον κήπο του σπιτιού τους όπου είχε θάψει τη σορό της 29χρονης.

Με βάση τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, κατά την ανάκρισή του, ο 52χρονος πατέρας παρακαλούσε τους αστυνομικούς να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί η κόρη του. «Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου» είναι η φράση που έλεγε ξανά και ξανά, μέχρι στο τέλος να λυγίσει και να ομολογήσει ότι ο ίδιος την σκότωσε, με αφορμή μεγάλο καβγά που είχαν για τη σχέση που είχε συνάψει η άτυχη κοπέλα με τον Αφγανό, ο οποίος ζει και εργάζεται πολλά χρόνια στο νησί.

Σύμφωνα με τον φίλο της κοπέλας, μιλάμε για ένα κορίτσι που ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της. Ήθελε να ορίσει μόνη τη ζωή της, αλλά ο πατέρας που έγινε δολοφόνος της, ήθελε να έχει τον τελευταίο λόγο.

Δείτε όσα είπε η ιατροδικαστής για τη δολοφονία στην εκπομπή '' Μαζί σου'΄στο ΣΚΑΙ. 

 

 

Η μητέρα της είχε φύγει από την Κέρκυρα δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής όλα αυτά τα χρόνια, ενώ φαίνεται να ζούσε κάπου στην Αλβανία.

Οι εικόνες λίγο μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος

(Πηγή φωτό corfutvnews.gr), (Πηγή βίντεο newsit.gr)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ