«Στις γιορτές ήμουν μεταξύ γηροκομείου, νοσοκομείου, ψυχιατρείου, φυλακής, κοιμητηρίου»

Τι συνέβη στην ηθοποιο; 

Στην κοπή πίτας της παράστασης «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

Εκεί ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η περίοδος των φετινών γιορτών ήταν δύσκολη, όχι τόσο για εκείνον σε προσωπικό επίπεδο, αλλά για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του.

«Οι χειρότερες γιορτές της ζωής του» παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός ότι ήταν οι φετινές.

«Δυστυχώς πέρασα τις χειρότερες γιορτές της ζωής μου. Γιατί ενώ εγώ είμαι μια χαρά, γύρω μου υπάρχουν άνθρωποι με πάρα πολλά προβλήματα. Κι έτσι ήμουν μεταξύ γηροκομείου, νοσοκομείου, ψυχιατρείου, φυλακής, κοιμητηρίου. Όλα αυτά μέσα σε μια εβδομάδα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ομολογουμένως η χειρότερη περίοδος γιορτών που έχω περάσει στη ζωή μου από τότε που γεννήθηκα. Ένα από τα καλά είναι πως η περιπέτεια του κ. Ρώτα τελείωσε (σ.σ. ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα). Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όλο τον Δεκέμβριο γιατί έπρεπε να κάνουμε όλες της απαραίτητες ενέργειες για να κάνει όλες τις ιατρικές εξετάσεις και αυτό δεν είναι εύκολο, για έναν άνθρωπο που στην αρχή δεν ήθελε. Είχε υποστεί έξωση, έμενε σε ξενοδοχείο, τον βοήθησαν κάποιοι άνθρωποι όπως και ο Μάρκος Τάγαρης και το Σπίτι του ηθοποιού και εμείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ