Τζόυς Ευείδη: "Με απάτησαν κτηνωδώς,μπήκα στο σπίτι μου και τον βρήκα με άλλη - Κάντε ό,τι νομίζετε είπα & έφυγα" (βίντεο)

Με χιούμορ και "χωρίς φόβο και πάθος" μίλησε για το καυτό θέμα της απιστίας

Άνετη, ακομπλεξάριστη , με χιούμορ και ξανθιά για τις ανάγκες του ρόλου που υποδύεται στο θέατρο η αγαπημένη ηθοποιός Τζόυς Ευείδη "άνοιξε την καρδιά της" στην εκπομπή "Στην φωλιά των κου-κου" και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για τις σχέσεις της και να απαντήσει "χωρίς φόβο και πάθος" προσωπικές ερωτήσεις. Όταν ερωτήθηκε αν την έχουν απατήσει, απάντησε : "Κτηνωδώς και κατ΄ εξακολούθηση".

Δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι για μία και μόνη φορά στη ζωή της παρακολούθησε κάποιον και ότι είχε σχέσεις με παντρεμένο άντρα χωρίς να το γνωρίζει. Ακόμη είπε ότι της έτυχε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει τον σύντροφο της με μία άλλη.

Καλούμενη να σχολιάσει την δήλωση της Κατερίνας Γιουλάκη ότι η τηλεοπτική σειρά "Το Ρετιρέ" ήταν ένα "σηριαλάκι" απάντησε: "Άδικο είχε; Τι ήταν; το Όσα παίρνει ο άνεμος";

«Μου έχει συμβεί να μοιράζομαι τον ίδιο άντρα με άλλη. Ήταν παντρεμένος βασικά. Όταν το έμαθα φρίκαρα, αλλά είχε χαλάσει ήδη η ιστορία. Νιώθεις και πολύ βλάκας. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσες ποτέ να τον πιάσεις στα προγράμματα. Ήταν πάντα εύκαιρος. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Μια φορά έπεσε χαρτάκι με τηλέφωνο από τσέπη και έπαθα τέτοια πανωλεθρία.

Έχω παρακολουθήσει μια φορά. Χειμώνας ήταν. Περίμενα έξω από ένα σπίτι 40 ώρες, δεν μπήκε κανείς, δεν βγήκε κανείς. Μάζεψα τα βρεγμένα μου και έφυγα. Με έχουν απατήσει κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση. Μου έχει τύχει να πιάσω σύντροφο μου στα πράσα. Άνοιξα την πόρτα και είδα ένα άλλο κορίτσι μέσα στο σπίτι μου. Όχι σε περιπτύξεις. Είπα: «Εγώ θα φύγω για λίγο, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε», είπε η Τζόυς Ευείδη μιλώντας για το καυτό θέμα της απιστίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ