Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

25 μαγευτικές εικόνες από την Κούβα που θα σας κάνουν να ονειρευτείτε και να ταξιδέψετε! (φωτό)

Το National Geographic, συγκέντρωσε σε 25 μαγικές εικόνες τα πιο συναρπαστικά στιγμιότυπα  της Κούβας. Απολαύστε τα και αφήστε τα να σας παρασύρουν στο όνειρο!

Για πολλούς είναι όνειρο ζωής. Ένα ταξίδι στην Κούβα είναι εμπειρία ζωής. Πολύχρωμα ,  ιδιαίτερα κτήρια, συμπαθητικοί φιλόξενοι άνθρωποι, παλαιά αμερικάνικα αυτοκίνητα, συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Ένα ταξίδι στο χρόνο και σε μιά ιστορία αιώνων.

Το μεγαλύτερο από τα νησιά της Καραϊβικής μπορεί να υπερηφανεύεται για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, την ενδιαφέρουσα τοπική κουζίνα του με τις παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, την πλούσια φύση που έχει να επιδείξει και τις ποίκιλες δραστηριότητες που κάνουν τον επισκέπτη  να μην πλήττει ποτέ. 

Αγρότες καβάλα στο άλογο τους πηγαίνουν στα χωράφια τους. Μαγευτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά σας περιμένουν να τις γνωρίσετε. Σκηνές ονειρικές που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία.

Γνωστή για τα υψηλής ποιότητας πούρα,η Κούβα γοητεύει τον επισκέπτη της με μια ποικιλία χρωμάτων και ήχων. Χορέψτε μάμπο και ρούμπα, απολαύστε τις παραδοσιακές μουσικές και ζήστε την εμπειρία.

Το National Geographic, συγκέντρωσε σε 25 μαγικές εικόνες τα πιο συναρπαστικά στιγμιότυπα  της Κούβας. Απολαύστε τα και αφήστε τα να σας παρασύρουν στο όνειρο!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ