Η εκθαμβωτική Kate Upton αποκαλύπτει την διατροφή που κάνει για να έχει τέλειο κορμί αλλά και επιδερμίδα

Το να τρως με έναν συγκεκριμένο τρόπο για όμορφη επιδερμίδα είναι κάτι που φυσικά και υφίσταται.

Η editor του health.com, Lisa DeSantis, αποφάσισε να ακολουθήσει, λοιπόν, τη διατροφή της Kate Upton και να δει τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα της μόνη της.

“Πιστεύω ακράδαντα ότι η ομορφιά και η σωστή διατροφή πάνε μαζί. Αν κάνεις μια κακή διατροφή αυτό θα φανεί και στο πώς νιώθεις αλλά και στην επιδερμίδα σου. Ως άτομο που είχε μεγάλο θέμα ακμής στο παρελθόν, προσπαθώ να προσέχω πολύ τι τρώω”, λέει η editor και συνεχίζει, “Όταν, λοιπόν, μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τη διατροφή της Kate Upton είπα “γιατί όχι;””.
Η διατροφή του μοντέλου αποτελείται από φρέσκους χυμούς, σαλάτες και καθαρή πρωτεϊνη.

Την πρώτη μέρα η Lisa ήπιε έναν χυμό από παντζάρι και πήγε γυμναστήριο. Αμέσως μετά ήπιε ένα χυμό από αγγούρι, σέλινο, σπανάκι και λεμόνι. Μέχρι το μεσημεριανό είχε πεινάσει πάρα πολύ. Το μεσημέρι έφαγε noodles λαχανικών, κοτόπουλο και τσιπς κολοκυθιού. Το απόγευμα ήπιε άλλον ένα χυμό λαχανικών και το βράδυ μια vegan σαλάτα του Καίσαρα.

Οι επόμενες δύο μέρες ήταν παρόμοιες και η editor δεν ένιωσε να πεινάει. Απλά έτρωγε με διαφορετικό τρόπο από ότι είχε συνηθίσει.

“Ρώτησα την διατροφολόγο Maria Marlowe, αν αλλάζοντας τη διατροφή μου για τρεις μέρες θα μπορούσε να δω μια αλλαγή στην επιδερμίδα μου. Εκείνη μου είπε ότι μπορώ να αρχίσω  να βλέπω αποτέλεσμα σε λιγότερο από τρεις μέρες ενώ την πολύ μεγάλη αλλαγή θα την δω μέσα σε ένα διάστημα 1-3 μήνες”.

“Για να πω την αλήθεια εγώ προσωπικά δεν είδα μεγάλη αλλαγή στην επιδερμίδα μου. Ένιωσα όμως πιο ενεργητική”, είπε τελικά η editor.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι για τους χυμούς είναι πως δεν έχουν φυτικές ίνες. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Βάλε 2 κ.γ. chia seeds στον χυμό σου και ‘αφησέ τον να κάτσει για 10 λεπτά πριν τον πιεις. Με αυτόν τον τρόπο προστίθενται φυτικές ίνες και πρωτεϊνη που είναι απαραίτητα συστατικά για κάθε οργανισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ