Ζώδια: Παλιά λάθη και πληγές βγαίνουν στην επιφάνεια - Ποιοι πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα, σήμερα (20/12), και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν παλαιά λάθη και πληγές που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Όχι και η ιδανικότερη μέρα, πάντως, για να ακούσουμε το ένστικτο μας.

Ωστόσο, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του τρίτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά φροντίστε να είστε αντικειμενικοί. Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

Ταύρος: Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δε σας συμφέρει.

Δίδυμοι: Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα. Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν.

Καρκίνος: Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα.

Λέων: Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα. Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί.

Παρθένος: Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες. Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε κοινωνικές σας σχέσεις.

Ζυγός: Αποφύγετε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός: Σε ό,τι αφορά στο τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τοξότης: Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις.

Αιγόκερως: Τα δείγματα αγάπης, συμπάθειας ή ακόμη και μεταμέλειας από κάποια πρόσωπα, πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη.

Υδροχόος: Μέσα από δισταγμούς, κρίσεις, συγκρίσεις και αμφιταλαντεύσεις, σχηματίσατε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε και τι όχι.

Ιχθύς: Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο, κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ