Το πιο φωτεινό δέντρο των ευχών άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα»

Το πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο από παιδικές ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2018.
 

Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ογκολογική Μονάδα, παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, μικροί και μεγάλοι έγραψαν τις ευχές τους στα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία στην συνέχεια τοποθέτησαν στο πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που γεμάτο από ευχές, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τοποθετεί το στολίδι με τις ευχές της στο "Δέντρο των Ευχών"

«Εύχομαι σε όλες τις οικογένειες υγεία και αγάπη. Μα πάνω από όλα εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να είστε όλοι γεροί και να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα στα σπίτια σας», είπε τοποθετώντας το στολίδι της στο χριστουγεννιάτικο δέντρο η κυρία Βαρδινογιάννη, συγκινώντας τους παρευρισκόμενους.

 Η Σοφία Μανουσάκη τοποθετεί το στολίδι με τις ευχές της στο "Δέντρο των Ευχών"

Ο Στέφανος Κορκολής τοποθετεί το στολίδι με τις ευχές της στο "Δέντρο των Ευχών"

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη τοποθετούν το στολίδι με τις ευχές της στο "Δέντρο των Ευχών"

Το «παρών» στην ζεστή εκδήλωση αγάπης έδωσαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» κύριος Μανώλης Παπασάββας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας καθώς και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

 

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη

Την φωνή τους με τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ένωσαν και φέτος αγαπημένοι καλλιτέχνες που με αγάπη βρέθηκαν στην όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή για να προσφέρουν χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς. 

Με τα παιδιά Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου Παπάγου Χολαργού

Το "Δέντρο των Ευχών"

Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου κύριος Σάκης Ρουβάς, συνοδευόμενος από την σύζυγό του κυρία Κάτια Ζυγούλη, ο γνωστός συνθέτης κύριος Στέφανος Κορκολής και η αγαπημένη ερμηνεύτρια κυρία Σοφία Μανουσάκη βρέθηκαν κοντά στα παιδιά, στόλισαν μαζί τους το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τους ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα».

Στιγμές αγάπης με τα παιδιά

Παράλληλα, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με χριστουγεννιάτικες μελωδίες που αντηχούσαν από άκρη σε άκρη στην Ογκολογική Μονάδα δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας!

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά

Τα μέλη της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, που διαχρονικά στέκονται στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ευχήθηκαν σε όλους «Χρόνια Πολλά» και προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη, ένα αναμνηστικό καπέλο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του προσέφερε χαρά στα παιδιά

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος και η αντιδήμαρχος Παιδείας Νεολαίας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού κυρία Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, οι οποίοι μαζί με μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου προσέφεραν δώρα στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Αμέσως μετά τον στολισμό του «Δέντρου των Ευχών», οι μικροί ασθενείς παρέλαβαν με ενθουσιασμό τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια σειρά από όμορφες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες τις οποίες είχε οργανώσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ