Η βασίλισσα των κρυστάλλων, Nadja Swarovski υποστηρίζει τα Fashion Awards και θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να θριαμβεύσουν στον χώρο της μόδας

Μίλησε ανοιχτά για την βιομηχανία της Μόδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. 

Αναμφισβήτητα, τα British Fashion Awards, είναι μια μεγάλη γιορτή που σύμφωνα με την Nadja Swarovski γιορτάζει ο χώρος της μόδας.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως οι γυναίκες δεν φτάνουν ακόμα στα υψηλότερα επίπεδα της βιομηχανίας. Και για αυτό ακριβώς η επιχειρηματίας θέλει να τις βοηθήσει.

Η Nadja Swarovski, η πρώτη γυναίκα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της οικογενειακής της εταιρείας, είναι αισιόδοξη ότι «θα είναι απλώς θέμα χρόνου πριν από αυτό [αλλάξει]» και οι γυναίκες αναλάβουν τα ηνία της βιομηχανίας της μόδας.

Οι άνδρες είναι οι κυρίαρχοι στην βιομηχανία της μόδας επισημαίνει χωρίς αυτό να αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, καθώς γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να ισορροπήσει την δουλειά της με την οικογένειά της.

Η ίδια μητέρα τριών παιδιών στο πλαίσιο της επιχείρησής της, έχει δει το όφελος μιας ευέλικτης εργασίας. Σύμφωνα με την Telegraph αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του χάσματος της μητρότητας όταν πρόκειται για την ανάπτυξη της επαγγελματικής τους πορείας.

"Είναι τόσο δύσκολο, νομίζω ότι η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει και να υποστηρίξει τις γυναίκες και οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Η αποτελεσματικότητα του κόσμου θα αυξηθεί αν δοθεί στις γυναίκες η πλήρης ευκαιρία να συμμετάσχουν διανοητικά."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ