Γιώργος Ηλιάδης, δεύτερος σύζυγος Αλίκης: «Η μάχη μου με τον καρκίνο, τα εγγόνια μου και η φιλία με Λάσκαρη - Λυκουρέζο» (Φωτό)

«Ούτε παλεύω τον καρκίνο ούτε τον έχω νικήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρεύτηκε τον Γιώργο Ηλιάδη, το 1982, αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ κι ο 80χρονος -πλέον- επιχειρηματίας αποκάλυψε τη μάχη που δίνει κόντρα στον καρκίνο.

Ο Γιώργος Ηλιάδης αναφέρει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Τον καρκίνο oύτε τον παλεύω ούτε τον έχω νικήσει, τον έχω κοιμισμένο».

Μάλιστα, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», ο ίδιος φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο με τα εγγόνια του: «Αυτά για μένα είναι το παν. Μου δίνουν ζωή».

Ο κ. Ηλιάδης αναφέρθηκε και στη φιλική σχέση που είχε με τη Ζωή Λάσκαρη και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Οι περισσότεροι από όλους αυτούς που κάναμε παρέα έχουν πεθάνει. Όταν πρόσφατα πέθανε ξαφνικά και η Ζωή Λάσκαρη, συγκλονίστηκα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πεθάνει αυτή η γυναίκα με την τόση ζωντάνια. Με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο είχαμε συνεχή τηλεφωνική επαφή. Ήταν φίλοι. Ο χαμός της για μένα ήταν ένα σοκ».

(Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show του κειμένου.)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ