Γιώργος Ηλιάδης, δεύτερος σύζυγος Αλίκης: «Η μάχη μου με τον καρκίνο, τα εγγόνια μου και η φιλία με Λάσκαρη - Λυκουρέζο» (Φωτό)

«Ούτε παλεύω τον καρκίνο ούτε τον έχω νικήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρεύτηκε τον Γιώργο Ηλιάδη, το 1982, αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ κι ο 80χρονος -πλέον- επιχειρηματίας αποκάλυψε τη μάχη που δίνει κόντρα στον καρκίνο.

Ο Γιώργος Ηλιάδης αναφέρει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Τον καρκίνο oύτε τον παλεύω ούτε τον έχω νικήσει, τον έχω κοιμισμένο».

Μάλιστα, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», ο ίδιος φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο με τα εγγόνια του: «Αυτά για μένα είναι το παν. Μου δίνουν ζωή».

Ο κ. Ηλιάδης αναφέρθηκε και στη φιλική σχέση που είχε με τη Ζωή Λάσκαρη και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Οι περισσότεροι από όλους αυτούς που κάναμε παρέα έχουν πεθάνει. Όταν πρόσφατα πέθανε ξαφνικά και η Ζωή Λάσκαρη, συγκλονίστηκα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πεθάνει αυτή η γυναίκα με την τόση ζωντάνια. Με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο είχαμε συνεχή τηλεφωνική επαφή. Ήταν φίλοι. Ο χαμός της για μένα ήταν ένα σοκ».

(Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show του κειμένου.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ