Σας περιμένω να εγκαινιάσουμε το «Sophia Enjoy Thinking Live» και να τιμήσουμε τον μαραθωνοδρόμο Νίκο Πολιά και τη γλυκιά Γλυκερία Σκάρκου (Φωτό & Βίντεο)

Τρεις ημέρες πριν από τον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Μετά τη διεθνή απήχηση των design αντικειμένων Sophia, το flagship store Sophia Enjoy Thinking Live κάνει επίσημα εγκαίνια την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο οδό Πινδάρου 15, στο Κολωνάκι, τιμώντας έναν Μαραθωνοδρόμο και μια εφηβη δρομέα.

Τα αντικείμενα SOPHIA αφού έκαναν τον γύρο του κόσμου σε 4 μόλις χρόνια, με παρουσία στα πωλητήρια 22 Μουσείων και ελαβαν περίοπτη θέση σε προθήκες 400 καταστημάτων κυριολεκτικά στις 5 ηπείρους, «τερματίζουν» στην πατρίδα τους τρεις ημέρες πριν από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 

H SOPHIA, τιμώντας τις διαχρονικές αξίες του Μαραθωνίου, θα επιβραβεύσει στις 8 Νοεμβρίου, στις 19:00, τον μαραθωνοδρόμο μας Νίκο Πολιά με το δικό της Marathon Βoy και την έφηβη δρομέα Γλυκερία Σκάρκου για την εξαιρετική της επίδοση, με την Άπτερο Νίκη της Σαμοθράκης.

Σας περιμένουμε να τους επιβραβεύσετε κι εσείς με την παρουσία σας σε ένα χώρο όπου η τέχνη φλερτάρει με το design, η δύναμη της κλασικής αισθητικής συναντά τον μοντερνισμό και ο πλούτος του παρελθόντος της Ελλάδας δένει αρμονικά με το digital πνεύμα του 21ου αιώνα.

Αυτή η κεντρική φιλο - SOPHIA διέπει το πρώτο flagship store, ένα live - ζωντανό κατάστημα με κίνητρο το ισχυρό πάθος, να διαμορφωθεί μία καινούρια προσέγγιση για τη λιανική πώληση, ένα νέο είδος «λιανικής θεραπείας».

 Νίκος Πολιάς:

Ο Νίκος Πολιάς είναι γεννημένος στον Πειραιά και είναι πολυνίκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου με 7 επιτυχίες (1993, 1995, 1996, 1999, 2000, 2001, 2003) ενώ έχει 4 νίκες στην κλασική διαδρομή. Προπονητές του ήταν ο Βαγγέλης Βαγιανός και ο Νίκος Δημητριάδης και πέρασε από τους συλλόγους Πειραϊκό και Ολυμπιακό. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 2 ώρες 14,14 από το Μαραθώνιο του Αμβούργου στις 27 Απριλίου του 2003.

Έχει πάρει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις και καλύτερές του στιγμές ήταν η 35η θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο του 1995, η 6η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες του 1997, η 19η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1997, η 21η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1998 και η 24η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.

Είναι πολιτικός μηχανικός, τελείωσε το Πολυτεχνείο αλλά τον κέρδισε ο αθλητισμός. Μετά τον αθλητισμό ασχολείται με την προπονητική, είναι διευθυντής του περιοδικού για το τρέξιμο «Runner» ενώ έχει αναλάβει με την εταιρεία του τη χρονομέτρηαη

για το Μαραθώνιο.

 

Γλυκερία Σκάρκου:

Η Γλυκερία Σκάρκου είναι μόλις 12 ετών και είναι αθλήτρια του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου.

Η αθλήτρια γυμνάζεται με τον Παναγιώτη Χαραμή και στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τερμάτισε στην τρίτη θέση στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ