Λαγούδη: Τα 3 λάθη που πρόδωσαν τον εγκέφαλο της δολοφονίας - Πως ο κοριός του FBI εντόπισε το κινητό της

Τρία άτομα φωτογραφίζονται ως δολοφόνοι 

Διάτρητη φέρεται να είναι η έρευνα της αστυνομίας για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

Ένα από τα πιο στενά συγγενικά πρόσωπα της 44χρονης, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ότι η μόνη φορά που κατέθεσε στην αστυνομία, ήταν όταν εξαφανίστηκε η Ειρήνη Λαγούδη, δηλαδή στις 6 Ιανουαρίου.

Μετά δεν τον κάλεσε κανείς, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ενδείξεις πως η άτυχη μητέρα δολοφονήθηκε.

Αντιθέτως, μόλις ο εισαγγελέας Αγρινίου πήρε τη δικογραφία, τον κάλεσε για κατάθεση όχι μία αλλά δύο φορές, δίνοντας βεβαίως σοβαρά στοιχεία πουβοήθησαν το έργο του δικαστικού λειτουργού στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Τα 3 λάθη που πρόδωσαν τους δράστες:

α) Το κινητό της ήταν κανονικά σε λειτουργία, το στίγμα του εντοπίζεται από το FBI σε σπίτι συγγενικού προσώπου και μετά εξαφανίζεται

β) Ο θάνατος της, είχε σκηνοθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει αυτοκτονία. Δεν υπολόγισαν όμως την αιθάλη που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, που σημαίνει ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα αμέσως μόλις πέθανε η άτυχη γυναίκα.

γ) Τα πελματικά αποτυπώματα της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και τα σκόρπια προσωπικά της αντικείμενα, έδειχναν ότι προηγήθηκε καυγά

Τρία άτομα φωτογραφίζονται ως δολοφόνοι 

Τρία άτομα φωτογραφίζονται ως οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιήσει μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης.

Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έδωσε εντολή σε δύο πολύ δικούς του ανθρώπους, στους οποίους και είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, να κάψουν την 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της.

Πάλεψε για τη ζωή της

Το σχέδιο της δολοφονίας της δεν μπορούσε να υλοποιηθεί από ένα άτομο, υποστηρίζει η έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτση και την έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας.

Άλλος έβαλε τη φωτιά και άλλος την κλείδωσε μέσα στο αυτοκίνητό για να μην μπορεί να βγει. Γι’ αυτό και βρέθηκαν και πελματικά αποτυπώματα από την μπότα της Ειρήνης Λαγούδη στον ουρανό και στο πίσω τζαμι του αυτοκίνητου. Η γυναίκα πάλευε να σωθεί.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα βοηθήσει στο να συνδεθούν από την ανακρίτρια ο ηθικός με τους φυσικούς αυτουργούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ