Γιατί η Χάιντι Κλουμ καθαρίζει το πρόσωπό της με παιδικό σαμπουάν ; (φώτο)

Τα "μυστικά ομορφιάς" του διάσημου μοντέλου

Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και διάσημα μοντέλα του κόσμου. Είναι πάντα όμορφη και λαμπερή και παρά τα 45 έτη της, εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Ο λόγος για τη Χάιντι Κλουμ. Κι ενώ θα περίμενε κανείς το μυστικό της ομορφιάς της να κρύβεται σε πανάκριβες κούρες ή σε καλλυντικά με σπάνια συστατικά που για να τα αποκτήσεις πρέπει να "βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη",  μας εντυπωσιάζει αποκαλύπτοτας πως το προιόν με το οποίο φροντίζει καθημερινά το πρόσωπο της κοστίζει μόνο 2 ευρώ και το βρίσκεις στα ράφια όλων των super market.

Δεν είναι άλλο από το γνωστό παιδικό σαμπουάν johnson's & johnson's. "Xρησιμοποιώ το παιδικό σαμπουάν johnson's & johnson's για το πρόσωπο μου" , δήλωσε η Χάιντι Κλουμ στην εκδήλωση του Perfectil Usa. «Πιστεύω οτι ό,τι δίνεις στα παιδιά, είναι καλό και για τους ενήλικες», εξήγησε. 

Μάλιστα, αποκάλυψε οτι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί παιδικά προιόντα για την περιποίηση του προσώπου της, όταν έπαθε μία μόλυνση στο μάτι και ο γιατρός της, τής σύστησε αυτά τα προιόντα για να απομακρύνει με ήπιο τρόπο το μακιγιάζ της σύμφωνα με όσα αναφέρει το hellogiggles.com

«Νομίζω οτι πολλά προϊόντα καθαρισμού είναι υπερβολικά δυνατά και απομακρύνουν  την φυσική λιπαρότητα του δέρματος. Τα προιόντα που απευθύνονται σε παιδιά είναι καταπληκτικά, καθώς περνάνε από πολλούς ελέγχους για να εγκριθούν, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό».

Το διάσημο μοντέλο, πιστεύει οτι οι αυστηροί έλεγχοι που γίνονται στα παιδικά προιόντα τα κάνουν ιδανικά για ασφαλή χρήση που δεν φθείρει το δέρμα. Μάλιστα, το παιδικό σαμπουάν δεν περιέχει parabens και βαφές, κάνοντάς το πολύ πιο αγνό από άλλα προιόντα που προορίζονται για ενήλικες.

Ένα άλλο προιόν που χρησιμοποιεί είναι το Mario Badescu's Buttermilk Moisturizer, για ενυδάτωση ύστερα απο τον καθαρισμό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love my @zacposen dress for tonight’s #Emmys ?

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Η φθηνή ρουτίνα καθαρισμού της Χάιντι Κλουμ αποκαλύφθηκε ύστερα απο όταν έγινε γνωστό το πόσο της κόστισε να ετοιμαστεί για τα βραβεία Emmy με την make-up artist Λίντα Χάι.

Συγκριτικά με τον καθαρισμό προσώπου της, η ετοιμασία μακιγιαζ της για τα βραβεία, μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα ακριβή...αφου κόστισε 578 δολάρια!

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ