34χρονη έτρεχε μέσα στη νύχτα χτυπώντας κουδούνια σπιτιών - Την είχε βιάσει ο φίλος της που αυτοκτόνησε βλέποντας το βίντεο (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή της.

Η Λορέν έφτασε κοντά στον θάνατο στις 26 Αυγούστου, όταν ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν 4 μήνες, ονόματι Ντένις Ρέι Κόλινς, την έδεσε με χειροπέδες στο κρεβάτι, τη φίμωσε και τη βίασε.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε: «Ξύπνησα και ήταν γονατιστός στο στήθος μου και έβαζε διάφορα υφάσματα στο στόμα μου, έχοντας τυλίξει με ταινία όλο το κεφάλι μου. Το βλέμμα του ήταν κενό. Δεν ήταν ο άνθρωπος που ήξερα. Απλά επαναλάμβανα στον εαυτό μου: "Ο Θεός έχει άλλα σχέδια για μένα, δεν πρόκειται να πεθάνω εδώ απόψε"».

Ύστερα, εκείνη τραυματίστηκε στον λαιμό, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε στο «Inside Edition», κι ο Ντένις την άφησε για να πάει στην κουζίνα. Εκείνη δραπέτευσε με τις χειροπέδες στα χέρια της.

Βγήκε από το σπίτι τους, στο Χιούστον, στις 3 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) κι έκανε σήμα σ' ένα διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε.

Εν συνεχεία, άρχισε να χτυπά τα κουδούνια των σπιτιών, προτού βρει καταφύγιο σε κάποιον φίλο της.

Οι περίοικοι θορυβήθηκαν κι η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία, με τις Αρχές να δίνουν στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο και να ζητούν οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία.

Η ταυτοποίηση του θύματος έγινε χάρη στην πρώην σύζυγο του Ντένις Ρέι Κόλινς, ο οποίος αυτοκτόνησε λίγες ημέρες αργότερα.

Μάλιστα, ο άνδρας άφησε κι ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα στη Λορέν, αναφέροντας: «Ποτέ δεν θα σε σκότωνα, όπως σκέφτηκες. Συγγνώμη για ό,τι έκανα κι εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Με αγάπη Ντένις. Ναι με αγάπη. Συγγνώμη».

Εν τέλει, η γυναίκα επανενώθηκε με την οικογένειά της στο Ντάλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ