48 εντυπωσιακά βραδινά χτενίσματα για μακριά, μεσαία ή κοντά μαλλιά

Είτε έχετε ίσια ή σγουρά μαλλιά, και ανεξάρτητα με το μήκος τους, υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά βραδυνά χτενίσματα για να απογειώσετε την εμφάνιση σας.

 

Χτενίσματα απλά ή πιο περίτεχνα που θα ολοκληρώσουν το βραδινό σας ντύσιμο προσδίδοντας του το ιδανικό ύφος. Κάποια αποπνέουν ροκ διάθεση, ενώ άλλα είναι πιο κομψά. Υπάρχουν βέβαια και οι κλασσικές επιλογές του κότσου μπαλαρίνας, της ψηλής βραδινής αλογοουράς για ίσια μακριά μαλλιά, αλλά και οι boho πλεξούδες.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις για νεανικά και μοντέρνα εντυπωσιακά βραδυνά χτενίσματα. Ακολουθεί μια συλλογή με φωτογραφίες από χτενίσματα για κάθε μήκος μαλλιών, αλλά και κάθε στυλ στο ντύσιμο. Ορισμένα μάλιστα είναι ιδανικά ακόμη και για γάμο. Δείτε τα και πάρτε ιδέες!

Βραδυνά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Βραδυνά χτενίσματα (1)

Βραδυνά χτενίσματα (2)

Βραδυνά χτενίσματα (3)

Βραδυνά χτενίσματα (4)

Βραδυνά χτενίσματα (5)

Βραδυνά χτενίσματα (6)

Αν και αρκετές γυναίκες πιστεύουν πως ένα κοντό κούρεμα δεν δίνει πολλές επιλογές για χτένισμα, οι κομμωτές διαψεύδουν αυτόν τον μύθο παρουσιάζοντας υπέροχους τρόπους για να πιάσετε τα μαλλιά σας ακόμη κι αν το μήκος τους είναι μικρό.

Μάλιστα υπάρχουν ένα σωρό εντυπωσιακά βραδινά χτενίσματα για καρέ μαλλιά, αλλά και πιο κοντά που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε. Οι πλεξούδες που μπορούν να διακοσμήσουν την φράντζα σας ή και την αντίθετη πλευρά είναι η πιο απλή επιλογή.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε μια πλεξούδα και να αφήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά να πέφτουν ανέμελα ίσια ή σε ανάλαφρες μπούκλες. Εξίσου όμως εντυπωσιακά είναι και τα χτενίσματα για κοντά μαλλιά με όγκο, που αποτελούν και μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ανέμελα και επιμελώς ατημέλητα updo. Ασχέτως με το πόσο κοντά είναι τα μαλλιά σας, πιάστε τα ανάλαφρα με τσιμπιδάκια τούφες τούφες στο πίσω μέρος. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα από τα εύκολα βραδινά χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα slicked back hair, που τραβούν τα μαλλιά όλα πίσω με ένα ελαφρώς wet look στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Βραδυνά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά

Βραδυνά χτενίσματα (7)

Βραδυνά χτενίσματα (8)

Βραδυνά χτενίσματα (9)

Βραδυνά χτενίσματα (10)

Βραδυνά χτενίσματα (11)

Βραδυνά χτενίσματα (12)

Το μήκος των μεσαίων μαλλιών, δηλαδή των μαλλιών μέχρι τον ώμο και λίγο πιο κάτω, είναι ιδανικό για να κάνετε αμέτρητα διαφορετικά βραδινά χτενίσματα. Είναι τόσο κοντά ώστε να δείχνουν υπέροχα όταν ακουμπούν στους ώμους, αλλά και τόσο μακριά ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά πιασίματα.

Τα βραδινά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά μπορούν να έχουν τόσο κομψό και καλοχτενισμένο ύφος, όσο και πιο ανάλαφρο στυλ, ανάλογα πάντα με το ντύσιμο που θα επιλέξετε. Οι χαμηλοί, ψηλοί ή πλάγιοι κότσοι είναι ιδανικοί. Μαζεύουν όλα τα μαλλιά ψηλά αναδεικνύοντας το ρούχο και έχουν πολλές όμορφες παραλλαγές.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει εκθαμβωτικά βραδινά χτενίσματα με πλεξούδες, μπούκλες ή ανάλαφρα πιασίματα ψηλά και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Βραδυνά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Βραδυνά χτενίσματα (13)

Βραδυνά χτενίσματα (14)

Βραδυνά χτενίσματα (15)

Βραδυνά χτενίσματα (16)

Βραδυνά χτενίσματα (17)

Βραδυνά χτενίσματα (18)

Τα μακριά μαλλιά είναι από μόνα τους εντυπωσιακά. Μπορούν να αφεθούν κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες ή να πιαστούν ψηλά σε αλογοουρές, κότσους ή πλεξούδες και να δείχνουν εξίσου όμορφα.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε βραδινά χτενίσματα για ίσια μακριά μαλλιά με τα μισά πιασμένα πάνω και τις φράντζες να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο. Παίξτε με τους κότσους όλων των ειδών και τα εκπληκτικά βραδινά σινιόν, είτε απλά αφήστε τα κάτω σε ανάλαφρες και vang μπούκλες.

Εξίσου εντυπωσιακά βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά με αφέλειες είναι και οι αλογοουρές. Απλές ή με ιδιαίτερο πιάσιμο και όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού, οι αλογοουρές μπορούν να ολοκληρώσουν την βραδινή σας εμφάνιση με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Βραδυνοί κότσοι

Βραδυνά χτενίσματα (19)

Βραδυνά χτενίσματα (20)

Βραδυνά χτενίσματα (21)

Βραδυνά χτενίσματα (22)

Βραδυνά χτενίσματα (23)

Βραδυνά χτενίσματα (24)

Οι βραδινοί κότσοι μπορούν να δημιουργηθούν με κάθε μήκος μαλλιών. Βέβαια όσο μακρύτερα είναι, τόσο πιο ογκώδης και εντυπωσιακός θα είναι και ο κότσος.

Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας όλα πάνω με απλό τρόπο, με έναν κότσο μπαλαρίνας ή με πιο περίτεχνα και συνδυασμένα με πλεξούδες σινιόν και εντυπωσιάστε τα πλήθη. Πρόκειται για μαλλιά ιδανικά για βραδινές εξόδους, αλλά και για νυφικά χτενίσματα.

Το πιάσιμο στον κότσο μπορεί να είναι χαλαρό ή πιο σφιχτό, ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε στο βραδινό σας χτένισμα. Επίσης, μπορεί να τραβάει όλα τα μαλλιά ψηλά είτε να αφήνει τις αφέλειες ή την φράντζα να πέφτει ανάλαφρη και να πλαισιώνει το πρόσωπο.

Μάλιστα οι φράντζες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο και κρύβουν ελαφρώς τα ζυγωματικά αποτελούν ιδανικά βραδυνά χτενίσματα για παχουλές.

Βραδυνά χτενίσματα με πλεξούδες

Βραδυνά χτενίσματα (25)

Βραδυνά χτενίσματα (26)

Βραδυνά χτενίσματα (27)

Βραδυνά χτενίσματα (28)

Βραδυνά χτενίσματα (29)

Βραδυνά χτενίσματα (30)

Η πλεξούδα είναι ένα είδος πιασίματος που μπορεί να απογειώσει ακόμη και το πιο απλό βραδινό χτένισμα.

Μια boho style πλεξούδα αποτελεί μια πολύ όμορφη πρόταση για γυναίκες με μακριά μαλλιά. Πρόκειται για ένα ανάλαφρο χτένισμα που συνδυάζεται υπέροχα με ένα αρχαιοελληνικού ύφους φόρεμα. Βέβαια η χαλαρή και ογκώδης αυτή πλεξούδα ταιριάζει εξίσου όμορφα με μια ολόσωμη φόρμα ή ένα βραδινό σύνολο με μια αέρινη ψηλόμεση φούστα.

Εναλλακτικά επιλέξτε να κάνετε έναν όμορφο κότσο, μια αλογοουρά ή ένα χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω με πλεξούδα.

Βραδυνά χτενίσματα με μπούκλες

Βραδυνά χτενίσματα (31)

Βραδυνά χτενίσματα (33)

Βραδυνά χτενίσματα (34)

Βραδυνά χτενίσματα (35)

Βραδυνά χτενίσματα (36)

Βραδυνά χτενίσματα (32)

Οι μπούκλες είναι εξίσου εντυπωσιακές με τα μαλλιά λιτά ή μαζεμένα ψηλά. Μπορούν να δημιουργηθούν τόσο με φυσικό τρόπο, όσο και με τα εργαλεία styling και να είναι ανάλαφρες, beach waves ή καλοσχηματισμένες.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν τις μπούκλες ως βάση για να φτιάξετε εντυπωσιακά βραδυνά χτενίσματα για κάθε μήκος μαλλιών. Αφήστε τα κάτω, πιάστε τα μισά πάνω ή δοκιμάστε να κάνετε υπέροχους κότσους και αλογοουρές. Όποιο χτένισμα κι αν προτιμήσετε, οι μπούκλες μπορούν να το απογειώσουν.

Γι’ ακόμη πιο εντυπωσιακά hairstyles δοκιμάστε να συνδυάσετε τις μπούκλες με πλεξούδες.

Βραδινές αλογοουρές

Βραδυνά χτενίσματα (37)

Βραδυνά χτενίσματα (39)

Βραδυνά χτενίσματα (40)

Βραδυνά χτενίσματα (38)

Βραδυνά χτενίσματα (41)

Βραδυνά χτενίσματα (42)

Η αλογοουρά είναι επίσης μια εντυπωσιακή και κομψή πρόταση για βραδινά χτενίσματα σε ίσια μαλλιά ή με μπούκλες. Μπορεί να δημιουργηθεί σε κάθε μήκος, αλλά είναι συνηθισμένη κυρίως σε μακριά μαλλιά.

Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας ψηλά, δίνοντας όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού και δημιουργήστε ανάλαφρες μπούκλες στην κοτσίδα. Ενδιαφέρουσα ιδέα για αλογοουρά αποτελεί και η slicked back ponytail με τα μαλλιά τραβηγμένα και τεντωμένα όλα πίσω, μαζεμένα ψηλά ή χαμηλά.

Για πιο extreme ή ροκ εμφανίσεις μπορείτε να δοκιμάσετε μια βραδινή αλογοουρά με όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Ενώ για πιο κομψές και καθώς πρέπει βραδινές εξόδους μια χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση και ίσια μαλλιά είναι ιδανική.

Τέλος, αν θέλετε να απογειώσετε την αλογοουρά σας προσθέστε μια πλεξούδα και τραβήξτε τα βλέμματα.

Βραδυνά χτενίσματα στο πλάι

Βραδυνά χτενίσματα (47)

Βραδυνά χτενίσματα (43)

Βραδυνά χτενίσματα (44)

Βραδυνά χτενίσματα (45)

Βραδυνά χτενίσματα (46)

Βραδυνά χτενίσματα (48)

Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα πιο ιδιαίτερο πιάσιμο, υπέροχη ιδέα αποτελούν και τα βραδινά χτενίσματα στο πλάι.

Μπορούν να δημιουργηθούν απλά φέρνοντας όλα τα μαλλιά στη μια πλευρά και στερεώνοντας τα με τσιμπιδάκια ή με μια πλάγια χαμηλή πλεξούδα στο ύψος του σβέρκου. Εναλλακτικά μπορείτε να φέρετε τα μαλλιά από την μια πλευρά στην άλλη με μια πλεξούδα που ξεκινάει από μπροστά και καταλήγει πίσω, είτε να κάνετε μια πλάγια αλογοουρά, αναφέρει το beatetinkyriaki.gr.

Εξίσου εντυπωσιακός είναι πάντως και ο συνδυασμός πλεξούδας με αλογοουρά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ