Γονείς ξανά ο Ντάνιελ Κρεγκ και η 48χρονη Ρέιτσελ Βάις— οι δηλώσεις του 007 (φωτo)

Ο Ντάνιελ και η Ρέιτσελ κρατούσαν  τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη ένα καλά φυλαγμένο μυστικό

Χαράς ευαγγέλια για τον Ντάνιελ Κρεγκ και την Ρέιτσελ Βάις . Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί. Η 48χρονη βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, και ο 50χρονος "James Bond" σύζυγος της, ανακοίνωσαν στους φίλους τους ότι είναι πανευτυχείς που έφεραν στον κόσμο την κορούλα τους.

Το κοριτσάκι είναι το πρώτο παιδί που αποκτά η Βάις  με τον Κρεγκ , ύστερα από το γάμο τους που έγινε το 2011. Ο καθένας από αυτούς έχει παιδιά από προηγούμενες σχέσεις. Η Ρέιτσελ  έχει ένα γιο τον Χένρι και ο Ντάνιελ έχει μια κόρη την Έλλα .

Η Βάις είχε αποκαλύψει τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της τον Απρίλιο σε συνέντευξη που είχε δώσει στους New York Times και είχε πει τότε ότι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού είχε προκαλέσει σοκ στον κόσμο της σόου μπιζ το 2011, αφού κανείς δεν γνώριζε έως τότε ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση.

Ο Ντάνιελ και η Ρέιτσελ κρατούσαν  τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη ένα καλά φυλαγμένο μυστικό, χωρίς να αποκαλύπτουν δημοσίως την ημερομηνία που θα ερχόταν το κοριτσάκι στον κόσμο ή το φύλο του μωρού, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ