«Μας αφήσαν σαν τα ποντίκια να καούμε - Ένας άγιος άνθρωπος έσωσε τα παιδιά, πνιγόμαστε η καιγόμαστε» (Βίντεο)

Σοκάρει η μαρτυρία.

Μια σπαρακτική μαρτυρία συγκονίζει το πανελλήνιο. Μια κάτοικος στο Μάτι μιλά με δάκρυα στα μάτια περιγράφοντας τις σκηνές φρίκης που έζησε μαζί με άλλους συνανθρώπους μας.

«Οι φωτιές ήταν από παντού. Μπήκαμε στη θάλασσα. Ουρλιάζαμε. Πέντε ώρες έμειναν τα παιδιά στη θάλασσα να περιμένουν και πέρασε το πλοίο. Ένας άγιος άνθρωπος τα έσωσε. Λιποθυμούσαν άνθρωποι δίπλα μας, μαμάδες, παιδιά, δεν ξέραμε τι μας γίνεται, εκσφενδονίζονταν πράγματα. Βάζαμε τα κεφάλια μέσα στο νερό. 

Τι λέτε; Ποια καθοδήγηση; Ο κόσμος μόνος του προσπαθούσε να σωθεί. Ο μόνος συντονισμός ήταν ένα περιπολικό που έκλεισε τη Μαραθώνος και έστελνε τον κόσμο προς τα κάτω. Ο κόσμος καιγόταν μέσα στα αμάξια του.

Εσείς από την κρίση σας τη νομίζετε πως ήταν σωστός ο σχεδιασμός; Δεν έχει βγει ούτε ένας υπεύθυνος να μας πει ποιο ήταν το σχέδιο, ποιος είναι ο υπεύθυνος του σχεδιασμού της Αστυνομίας που μπλόκαρε εκεί τον δρόμο, τι έγινε; Γιατί μας στείλανε και μας έκαψαν σαν τα ποντίκια, ήμασταν μέσα στη θάλασσα, καιγόμασταν και πνιγόμασταν.

Λιποθυμούσαν άνθρωποι δίπλα μας, μαμάδες, παιδιά, δεν ξέραμε τι μας γίνεται. Δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε. Ούρλιαζα και έψαχνα τα παιδιά μου» είπε συντετριμμένη η κάτοικος στο δελτίο του ΣΚΑΪ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ