Σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος: «Έχασα το παιδί μου από λευχαιμία και αυτό μου έγινε πηγή δύναμης» (Βίντεο)

Ο Ερωτόκριτος αναφέρθηκε στην στιγμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος σε μια εξομολόγηση καρδίας κατέθεσε πόνο ψύχης για τον χαμό του παιδιού του που του σημάδεψε για πάντα τη ζωή και εξιστόρησε την πιο τραγική στιγμή που βίωσε.

«Ξεκίνησα μαθήματα αυτογνωσίας όταν βγήκα από έναν γάμο με 3 παιδιά. Το μεγάλο μου παιδί, ο Μανώλης, γεννήθηκε με λευχαιμία σπάνιας μορφής και για ενάμιση χρόνο είχαμε μια έντονη ζωή. Τελικά "έφυγε" το παιδί. Αλλά μου άφησε παρακαταθήκη μια αποστολή, να δω τη ζωή με άλλη οπτική, με άλλο μάτι, να δούμε ότι δεν υπάρχει θάνατος, δεν υπάρχει θέμα στεναχώριας για τίποτα, παρά μόνο μαθήματα ζωής να τα αγκαλιάσουμε, να μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να φτάσουμε στην αποστολή της ζωής μας» δήλωσε ο σχεδιαστής στην εκπομπή ''Happy Day'' .

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για ενάμιση χρόνο πίστευα ότι το παιδί δεν θα φύγει και ως δια μαγείας, τη στιγμή που "φεύγει" το παιδί, εγώ παίρνω μια ανεξήγητη δύναμη. Ήταν στην ουσία ένα γεγονός δύναμης για μένα, δεν μου φάνηκε η απώλειά του, δεν την αισθάνομαι σαν απώλεια, την αισθάνθηκα σαν μια κατάσταση αυτής της ψυχής που ήρθε να μου δείξει κάτι κι εγώ το αντιλήφθηκα και το προχωράω. Οπότε, κάνω δράσεις και βοηθάω παιδιά με αυτοάνοσα, παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ