Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

10 απρόσμενα tips ευτυχίας από τον συγγραφέα Orison Swett Marden- Η "δική" μας Κατερίνα Τσεμπερλίδου τον έχει Θεό...

Μικρές συμβουλές για να φτάσετε στην ευτυχία...

Ο Όρισον Σουέτ Μάρντεν (1848-1924) ήταν Αμερικανός συγγραφέας της φιλοσοφίας New Thought.

Δημιούργησε το περιοδικό Success το 1897. Έγραφε best sellers για εμπνευστικά θέματα, όπως βασικές αρχές και αξίες που κάνουν μια ζωή επιτυχημένη.

Σε όλη του τη ζωή έγραψε 50 βιβλία, συνήθως δύο το χρόνο.

Αυτά είναι τα δέκα tips ευτυχίας σύμφωνα με τον ίδιο, όπως αναφέρει το tsemperlidou.gr.

1. Η αληθινή ευτυχία γεννιέται από μια ευγενέστερη ανάγκη, τη χρήσιμη ζωή. Επομένως δεν έρχεται από το να ικανοποιούμε τις αισθήσεις ή τις επιθυμίες μας.

2. Η ευτυχία είναι η επιβράβευση που παίρνουμε μέσα μας γιατί έχουμε προσφέρει στους άλλους υπηρεσίες που αξίζουν: ευγένεια, καλοσύνη, βοήθεια, καλά λόγια, αγάπη, τρυφερότητα, φιλία, καθήκοντα καλώς καμωμένα.

3. Η ευτυχία είναι ένα μωσαϊκό που αποτελείται από πολλές μικρές πέτρες. Κάθε μία έχει μικρή αξία, αλλά, όλες μαζί δημιουργούν ένα ευχάριστο, πολύτιμο κόσμημα.

4. Τα πλούτη, από μόνα τους, δεν φέρνουν την ευτυχία. Οι επιθυμίες είναι σαν ένας ατελείωτος ωκεανός. Δεν έχω δει έναν άπληστο εγωιστή να είναι ευτυχισμένος.

5. Να χαιρόμαστε ό,τι μπορούμε να χαρούμε, σε όποιον κι αν ανήκει. Η ζωή, η φύση, τα αστέρια, τα λουλούδια, τα πουλιά, τα δέντρα μας ανήκουν έτσι κι αλλιώς.

6. Το μυστικό της ευτυχίας κρύβεται σε ένα χαρούμενο και ευχαριστημένο μυαλό.

7. Η ικανότητα να παίρνεις χαρά από κάθε είδους πηγές είναι θεϊκό δώρο. Διευρύνει τη ζωή σου, βαθαίνει τις εμπειρίες σου, εμπλουτίζει τη ζωή σου.

8. Δεν υπάρχει καλύτερο για την ευτυχία από το να περπατάς ή να γυμνάζεσαι έξω και να ζεις σε ένα αρμονικό, χαρούμενο περιβάλλον.

9. Η εργασία είναι ουσιώδης για την υγεία και η υγεία είναι το θεμέλιο της ευτυχίας.

10. Τα μεγάλα επιτεύγματα είναι αποτέλεσμα ενεργητικότητας και ζωτικότητας. Βελτιώνοντας την υγεία σου βελτιώνεις την συνολική σου κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ