Αυτά είναι τα 12 κορυφαία γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2018!

Είναι τα καλύτερα όχι μόνο γιατί ξεχωρίζουν με το πόσο εντυπωσιακά και όμορφα είναι, αλλά και γιατί οι συγκεκριμένοι σκελετοί δεν προβλέπεται να βγαίνουν από τη μόδα σύντομα.

Quay X Kylie Iconic Sunglasses

Όμορφο, καλοκαιρινό χρώμα και ελαφρύς σκελετός.

Ό,τι πρέπει για τις βόλτες στις παραλίες και το απαραίτητο αξεσουάρ για τις διακοπές σου. Το ροζ τζάμια είναι φέτος μέσα στη μόδα και ο συνδυασμός με τον χρυσό σκελετό τα αποθεώνει.

Quay Santa Fe

Άκρως sexy και γεμάτα μυστήριο τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου. Λεπτός σκελετός, σιδερένια βάση και πάνω από τα γυαλιά, ιδανικό ζευγάρι για νέες, φρέσκες κοπέλες που αποπνέουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Επίσης, ταιριαστά σε πρόσωπα με έντονες γωνίες και όχι τόσο σε στρογγυλά πρόσωπα.

Quay The Playa Sunglasses

Ασημί τζάμια καθρέφτες και το στυλ των γυαλιών Aviator. Ταιριαστά σε σχεδόν όλα τα πρόσωπα, μιας και το σχήμα τους είναι έτσι που μπορεί να κολακεύσει κάθε γυναίκα. Τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου είναι και θα είναι για πάντα στη μόδα και φυσικά μας αρέσει.

Stella McCartney Aviator Sunglasses

Μια παραλλαγή στα Aviator γυαλιά ηλίου μιας και το κόψιμο τους είναι λίγο πιο “άγριο”. Μοναδικός ο ασημί σκελετός και τα ασημί τζάμια που στο τέλος καταλήγουν σε λευκό. Βέβαια, αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια και ο ήλιος σε ενοχλεί το καλοκαίρι, καλό θα ήταν να προτιμήσεις πιο σκούρα απόχρωση στους φακούς.

Fossil Jesse Sunglasses

Κλασικός κοκάλινος σκελετός σε τετράγωνο σχήμα και τζάμια σε αποχρώσεις του καφέ μοβ. Κατάλληλο για όλες τις γυναίκες που θέλουν ένα κομψό γυαλί ηλίου που δεν είναι πολύ κραυγαλέο, αλλά ταυτόχρονα είναι εντυπωσιακό. Πιστεύω πως είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές όταν δεν είσαι σίγουρη για το τι θέλεις.

Quay Capricorn Sunglasses

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που τα έχω ερωτευτεί. Τα λευκά μπράτσα, ο μαύρος τετράγωνος σκελετός και τα ροζ τζάμια καθρέφτες. Το λιγότερο που έχω να πω για το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι “πραγματικά υπέροχα”. Απίστευτα μοδάτο, στιλάτο και πέρα για πέρα θηλυκό και κομψό.

Oliver Peoples Ziane Sunglasses

Όταν το λιτό συναντά το όμορφο. Λιτός, απλός σκελετός, ωραία απόχρωση του μοβ και του ροζ στα τζάμια και το κόψιμο μυστηριώδες και κομψό. Για τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, αλλά ταυτόχρονα δε θέλουν και τα πολύ έντονα και “κραυγαλέα” γυαλιά ηλίου, πιστεύω πως αυτή είναι η ιδανική επιλογή.

Gucci Square Sunglasses

Ο οίκος μόδας Gucci είναι η αλήθεια ότι μας έχεις συνηθίσει στα ιδιαίτερα σχήματα και κοψίματα στα γυαλιά ηλίου του. Κλασικό όμως παραμένει το τετράγωνο κόψιμο με την γέφυρα πάνω από τα τζάμια. Απλή, καθημερινή επιλογή που μπορεί να σε συνοδεύει στα ψώνια, στον καφέ, σε μια βόλτα.

Valentino Sunglasses

Ακόμα ένα εντυπωσιακό ζευγάρι με πολυαγαπημένο και πολυφορεμένο κόψιμο. Το σχέδιο που δε είναι ούτε ακριβώς τετράγωνο, αλλά δεν έχει ούτε και το τελείως γατίσιο κόψιμο. Ο λόγος; Για να κολακεύει περισσότερες γυναίκες. Μιλάμε για έναν ελαφρύ σκελετό  που μπορείς να τον φοράς όλη μέρα χωρίς να σε κουράζει.

Banana Republic Alex Sunglasses

Προσωπικά το συγκεκριμένο γυαλί το θεωρώ ταιριαστό τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. Η απόχρωση του είναι ιδανική, ο σκελετός απλός και το κόψιμο συμβατικό, πράγμα που το κάνει ταιριαστό στα περισσότερα σχήματα προσώπων. Πάρα πολύ όμορφο και σικ ζευγάρι γυαλιών. 

Quay My girl Sunglasses

Άλλο ένα γυαλί που είναι άκρως μοδάτο, όπως αναφέρει το ediva.gr, ειδικά με τα μπλε τζάμια του. Είναι ένα ζευγάρι που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες μιας και έχει πολύ ελαφρύ σκελετό. Ιδανικό τόσο για την καθημερινότητα σου, όσο και για τις διακοπές σου σε βουνό και παραλία.

Quay My girl leopard Sunglasses

Το κορυφαίο με τα λεοπάρ σχέδια στα γυαλιά είναι ότι είναι απίστευτα κομψά και σικ. Πόσο μάλλον με το συγκεκριμένο κόψιμο που φέρνει και λίγο αέρα από Παρίσι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ