Σοκ στη Βρετανία: Πατέρας σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του - Είχε αναρτήσει μια φωτογραφία της στο facebook, λίγη ώρα πριν (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Την σκότωσε και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έκανε την κοινή γνώμη της Βρετανίας να "παγώσει". Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η οκτάχρονη Μίλι Μπίλινχαμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  με σοβαρά τραύματα, όταν την ανακάλυψε η αστυνομία στο σπίτι της στην πόλη  πόλη Βάλσαλ στα Δυτικά Μίντλαντς.

Το κοριτσάκι ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Για το θάνατο της υπεύθυνος είναι ο πατέρας της, ο 54χρονος Μπιλ Μπίλινχαμ ο οποίος την τραυμάτισε με μαχαίρι και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στο στομάχι. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Star, o πατέρας - δολοφόνος της άτυχης μικρής, νοσηλεύεται φρουρούμενος και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγη ώρα πριν διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα ο Μπίλινχαμ, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρής Μίλι στο facebook.  Στη φωτογραφία το κορίτσι τρώει πίτσα στο κρεββάτι. Στη λεζάντα ο Μπίλινχαμ έγραψε : "Πίτσα στο κρεββάτι- Σ' αγαπώ xx".

Η μητέρα της μικρής Μίλι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Η Τρέισι Τάντρυ, η οποία είναι σε διάσταση με τον πατέρα της Μίλι, έφτασε άμεσα στο σπίτι του καθώς μένει πολύ κοντά και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί οι γείτονες την άκουσαν  να ουρλιάζει «μαχαίρωσαν το μωρό μου».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ