Τα ζώδια σήμερα: Ώρα να πετύχουμε τους στόχους μας μια και καλή

Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οργάνωση, εντιμότητα, τακτοποίηση και διευθέτηση θεμάτων μας, πρακτική ενασχόληση, σπουδαίες αποφάσεις και συμφωνίες, μας βοηθούν για να πετύχουμε στόχους μία και καλή! Αποτελεσματικά σοφοί θα αποδειχτούν αυτές τις μέρες Πύρινοι και Αέρινοι του 3ου δεκαημέρου, που συνεχίζουν να δέχονται την επιρροή της χθεσινής Συνόδου Ερμή-Κρόνου. Η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr, δίνει αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου και σήμερα, η τάση σου για ανεξαρτησία σε οδηγεί σε περιπέτειες που δημιουργούν εντάσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο. Χαμήλωσε, λοιπόν, λίγο τους τόνους και μην προκαλείς διαρκώς το ενδιαφέρον με την τολμηρή σου στάση, διότι σύντομα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εισπράξεις αποδοκιμασία από πολύ αγαπημένα πρόσωπα. Δεν το θες αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το ωροσκόπιό σου σήμερα δείχνει, ότι καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση υποθέσεων δημιουργούν εντάσεις και κίνδυνο σε ενδεχόμενους στόχους σου. Καλύτερα, ας αποφεύγεις διαπληκτισμούς με ανωτέρους, που μπορούν να δημιουργήσουν μεγαλύτερα εμπόδια. Συναισθηματικές εντάσεις δεν θα λείψουν αλλά ευτυχώς δίχως διάρκεια. Συγκεντρώσου στο πρόγραμμά σου και στις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κρίση στην οικογένειά σου, Δίδυμε, αρχίζει να ξεπερνιέται τώρα και πιθανόν κάποια μικρά προβλήματα που υπήρχαν, να εξαφανιστούν εντελώς. Η μοναξιά σου όμως σου φέρνει μελαγχολία και χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Ο κοινωνικός σου περίγυρος έχει περιοριστεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό, ξεκίνα την εξωστρέφεια από σήμερα, να μην παραμένεις σε απόσταση από αγαπημένα πρόσωπα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φιλίες, Καρκίνε, που δεν στηρίχθηκαν σε γερές βάσεις καταρρέουν και μέσα από αυτή τη διαδικασία, η στήριξη που δέχεσαι, σου δείχνει τις πραγματικές προθέσεις ανθρώπων, που μάλλον δεν γνώριζες αρκετά μέχρι τώρα. Οι διαπιστώσεις σου θα είναι θετικές αλλά κι αρνητικές παράλληλα, ενώ οι αξιολογήσεις σου θα σε βοηθήσουν, μάλλον όχι σήμερα, αλλά στο απώτερο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Νέα πρόσωπα, Λέων, μπαίνουν στη ζωή σου και σε οδηγούν σε άγνωστους μέχρι τώρα δρόμους. Οι επιθυμίες σου καθυστερούν να ολοκληρωθούν, αλλά η διάθεσή σου διαρκώς βελτιώνεται και η θετική σου ενέργεια βοηθά να έρθει γρηγορότερα η ευτυχής πλήρωση. Τα άστρα δείχνουν και μια περίπτωση σύντομου ταξιδιού, που από καιρό επιθυμείς και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έντονη δραστηριότητά σου, Παρθένε, σήμερα σε γεμίζει άγχος και κούραση. Φρόντισε, λοιπόν, τον εαυτό σου και τη διατροφή σου και μην παραμελείς την ξεκούρασή σου, ειδικά τώρα που οι ρυθμοί σου συνεχώς αυξάνονται. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σου σε βοηθούν να πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου. Μην χάνεις τη συγκέντρωσή σου.

ΖΥΓΟΣ

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, Ζυγέ, έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και αποφεύγεις οποιαδήποτε διεκδίκηση. Οι συναλλαγές όμως, οι συμφωνίες και οτιδήποτε φροντίσεις με ώριμη σκέψη ευνοείται, γι’ αυτό φρόντισε, σήμερα κιόλας, να βγεις από το τέλμα που έχεις πέσει και να αρχίσεις να κινείσαι πάλι. Οι πλανήτες σε ευνοούν, αρκεί να τολμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπειθαρχία, Σκορπιέ, αυτή που σου λείπει – μην κοιτάς αλλού - γίνεται αιτία να μην ολοκληρώνεις το πρόγραμμά σου και ως αποτέλεσμα, να υπάρχει διαρκής καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Δείξε επιτέλους την απαραίτητη συνέπεια και μην παρασύρεσαι από χαριτωμένες, αλλά ανούσιες προκλήσεις. Οι διασκεδάσεις μπορούν να περιμένουν για αργότερα, σήμερα φρόντισε να οργανωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμφέροντά σου, Τοξότη, θίγονται από συνεργάτες και θα χρειαστεί να διεκδικήσεις πιο δυναμικά, ακόμη και για τα κεκτημένα σου. Μην συμμετέχεις σε συζητήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να σε θίξουν, αντίθετα φρόντισε να μιλάς μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο και, ακόμη και σ’ αυτή την περίπτωση, πρόσεξε πολύ τι θα πεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δυσκολίες, Αιγόκερε, συνεχίζουν να υπάρχουν και τα προβλήματα συσσωρεύονται διαρκώς, άλυτα εδώ και καιρό. Το άγχος μεγαλώνει και η προοπτική βελτίωσης όλο απομακρύνεται. Αυτά τα ξέρεις. Μην απελπίζεσαι όμως, καθώς σύντομα δέχεσαι βοήθεια και στήριξη από εκεί που δεν περίμενες. Όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικές ανατροπές, Υδροχόες, έρχονται και σε αποσυντονίζουν, απαιτώντας άμεση προσαρμογή στο νέο τρόπο καθημερινότητας που επιβάλλουν. Καλό θα είναι, λοιπόν, να εναρμονιστείς το συντομότερο με τις νέες συνθήκες, καθώς θα σου δοθούν γρήγορα ευκαιρίες να βελτιώσεις πολλά πράγματα. Μην παρασύρεσαι από νοσταλγία που σε καθηλώνει στο παρελθόν, αλλά ζήσε στο σήμερα και με το βλέμμα στο αύριο.

ΙΧΘΥΣ

Συνεχείς εντάσεις, Ιχθύ, απαιτούν να αντιμετωπίσεις με δυναμικό τρόπο την κατάσταση, καθώς το οικογενειακό σκηνικό έχει γίνει ανυπόφορο να το αντέξεις. Θέσε τα όριά σου και μη φορτώνεσαι ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Αυτό είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη ηρεμία σήμερα και θα αναγκάσει τους υπόλοιπους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ