Βίντεο: Η στιγμή που η φωτοβολίδα χτυπάει το πόδι της γυναίκας στα Εξάρχεια- Προσοχή σκληρές εικόνες

Η άτυχη δικηγόρος νοσηλεύεται στην μονάδα ενταντικής θεραπείας στον Ευαγγελισμό

Εχθές κατά την διάρκεια των επεισοδείων που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, oμάδα κουκουλοφόρων στην συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη δεν δίστασε να τραυματίσει σοβαρά στο γόνατο μια γυναίκα δικηγόρο, ρίχνοντας της  με αυτοσχέδιο πυροσωλήνα, φωτοβολίδα.

 Το θύμα τους, με καρφωμένη τη φλεγόμενη φωτοβολίδα στο γόνατο, άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν. 
Οι σκηνές που ακολούθησαν θύμιζαν ταινία τρόμου. 

Η γυναίκα φώναζε να σβήσουν τη φωτοβολίδα από το πόδι της και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν για ώρα με πυροσβεστήρες να τη σβήσουν χωρίς να τα καταφέρνουν.

Η γυναίκα συνέχιζε να καλεί σε βοήθεια και χρειάστηκε ένας αστυνομικός να αρχίσει να πατά με την μπότα του την φωτοβολίδα που ήταν ακόμη αναμμένη για να μπορέσει τελικά να τη σβήσει και να μεταφερθεί η γυναίκα στο νοσοκομείο.
 Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δικηγόρο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του κέντρου μελετών και ασφάλειας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία μάλιστα έχει και την ιδιότητα της εγκληματολόγου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να της σώσουν το πόδι.

Η άτυχη δικηγόρος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός μετά τη χειρουργική επέμβαση . Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή.

Το παραπάνω βίντεο του Euronews καταγράφει τις πρώτες συγκλονιστικές στιγμές μετά τον τραυματισμό της άτυχης γυναίκας. Η δικηγόρος ακούγεται να σφαδάζει, με τη φωτοβολίδα να έχει καρφωθεί στο αριστερό της γόνατο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ