Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 59χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη ανιψιά του και την κατέγραφε σε βίντεο (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο 59χρονος που βίαζε κατ' εξακολούθηση την ανήλικη ανιψιά του

Την ανήλικη ανιψιά του κατηγορείται ότι βίαζε ένας 59χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του σε βίντεο.

Το ανήλικο κοριτσάκι όταν το βίαζε ο 59χρονος ήταν 8 ενώ σήμερα είναι 11 ετών.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το 2014 και 2015, που η ανήλικη ήταν 8 ετών, ο δράστης βίαζε κατ’ εξακολούθηση το κοριτσάκι, ενώ παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας με θύμα την ίδια.

Πρόκειται για τον Καλογερόπουλο Κωνσταντίνο του Αριστείδη, γεννηθέντα στις 06-02-1958 στη Δράμα. 

 

Ο 59χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα από οικείο κατ' εξακολούθηση, βιασμό κατ' εξακολούθηση, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη τελεσθείσα από οικείο. 

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του δράστη. 

Η σύλληψη έγινε στον χώρο εργασίας του, όπου μετέβησαν οι αστυνομικοί προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνα.   

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: 

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα από οικείο κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη τελεσθείσα από οικείο (σχετ. το από 08-11-2017 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Ειδικότερα, πρόκειται για τον: ΚΑΠΑΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Αριστείδη , γεν. στις 06-02-1958 στη Δράμα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ