Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Απίστευτο αλλά ελληνικό! Συνέλαβαν τον αντιδήμαρχο στην Λαμία γιατί μάζευε σκουπίδια

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων, Γιώργος Λάμπρου επειδή οδηγούσε απορριμματοφόρο και βοηθούσε στην συγκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης.

Οπως αναφέρει το lamiareport.gr, η απόλυση των συμβασιούχων στο τομέα της καθαριότητας δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα ο Αντιδήμαρχος μαζί με τους λίγους εναπομείναντες μόνιμους υπαλλήλους να αναλάβουν τον καθαρισμό της πόλης.

Ενδεχομένως, κάποιοι κάτοικοι ενοχλήθηκαν από αυτό το θέαμα και κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο Αντιδήμαρχος οδηγούσε το απορριμματοφόρο που επέστρεφε από την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Αυτή η καταγγελία, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του Αντιδημάρχου ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο στις 9:30 ενώ μετά τη 1:00 τα μεσάνυχτα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, καθώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

«Θα συνεχίσω να μαζεύω σκουπίδια για να προστατέψω την δημόσια υγεία. Εάν είναι έγκλημα να πληρώσω. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες για τις πράξεις μου...», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ