Το 1.500.000 εκατ. κλικ έχει ξεπεράσει η νέα διαφήμιση της Dior με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον και σκηνοθέτη τον δικό μας Ρομέν Γαβρά! (βίντεο)

Ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες θεατές έκαναν κλικ στο YouTube για να δουν το γυρισμένο στη Νέα Υόρκη ασπρόμαυρο διαφημιστικό βίντεο του Ρόμπερτ Πάτινσον που σκηνοθέτησε ο Ρομέν Γαβράς (γιος του έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά) για το ανδρικό άρωμα του Dior.

Ενα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες θεατές έκαναν κλικ στο YouTube για να δουν το γυρισμένο στη Νέα Υόρκη ασπρόμαυρο διαφημιστικό βίντεο του Ρόμπερτ Πάτινσον που σκηνοθέτησε ο Ρομέν Γαβράς (γιος του έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά) για το ανδρικό άρωμα του Dior.



Ο Ρομέν Γαβράς εστίασε πάνω στο βλέμμα του σταρ των νεανικών βαμπιρικών ταινιών «Λυκόφως» την ώρα που φυλά στο στόμα ή γδύνει με τα μάτια το μοντέλο Καμίγ Ρο με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση για σκηνές φορτισμένες ερωτισμό: η επιτυχία των Led Zeppelin του 1969  «Whole Lotta Love» είναι εξίσου διεγερτική με την ενέργεια του πρωταγωνιστή του βίντεο και του αρώματός του.



Ο άγγλος ηθοποιός ήταν εκείνος που ζήτησε από τον γαλλικό οίκο να συνεργαστεί με τον Ρομέν Γαβρά, αφού η αιχμηρή, δυναμική και σύγχρονη αισθητική των πλάνων του έχει φέρει βραβεία και διακρίσεις στις συνεργασίες του με τους Τζέι Ζι, ΜΙΑ, Τζάστις. Ο Πάτινσον και η Ρο οδηγούν γρήγορα, κoιτάζονται ατελείωτα, αγκαλιάζονται σφιχτά, τρέχουν σε εξώστες, ανεβαίνουν σε υψώματα, χορεύουν και ξαφνιάζουν τους βαριεστημένους θεατές με τη ζωντάνια τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ