Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γιάννης Μπαλάφας: «Προφανώς υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες για την ρύπανση στον Σαρωνικό»

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο κανάλι «Ε».

Ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο κανάλι «Ε» σχολίασε μεταξύ άλλων το θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού.

«Ευθύνες για την ρύπανση του Σαρωνικού θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση. Εμείς δεν θα το ξεχάσουμε το θέμα. Προφανώς υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες τις οποίες εγώ δεν μπορώ να τις αποδώσω. Οι παραιτήσεις είναι ζήτημα πρωθυπουργού» , δήλωσε ο κ. Μπαλάφας.

Ενώ αναφερόμενος στον Υπουργό Ναυτιλίας, ο κ. Μπαλάφας σημείωσε πως «ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι φίλος μου και μας τιμά η παρουσία στελεχών που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Καλοδεχούμενοι είναι αυτοί που έρχονται».

Ερωτηθείς για το ζήτημα της πρώτης κατοικίας, ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής ανέφερε πως «η πρώτη κατοικία δεν κινδυνεύει μέχρι το τέλος του 2018. Ωστόσο, θέλουμε να αλλάξουμε το πλαίσιο για να εξακολουθήσει να υπάρξει προστασία και μετά το 2018, κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα το πετύχουμε». Σχολιάζοντας το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, ο κ. Μπαλάφας υπογράμμισε πως «στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το τέλος του 2017 να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ