Επιτέλους έπιασαν την υπερβολικα αδύνατη Victoria Beckham να τρώει έστω ένα μήλο

Mε το μήλο στο στόμα απαθανάτησε την Victoria Beckham ο τυχερός παπαράτσι της εβδομάδας! Η σύζυγος του David και μητέρα τεσσάρων παιδιών έτρωγε ένα μήλο την ώρα που πήγαινε με τον μικρό της γιο Kruz, να παραλάβει την υπόλοιπη οικογένεια από το αεροδρόμιοα Heathrow

 

Mε το μήλο στο στόμα απαθανάτησε την Victoria Beckham ο τυχερός παπαράτσι της εβδομάδας! Η σύζυγος του David και μητέρα τεσσάρων παιδιών έτρωγε ένα μήλο την ώρα που πήγαινε με τον μικρό της γιο Kruz, να παραλάβει την υπόλοιπη οικογένεια από το αεροδρόμιοα Heathrow.

 

Και εκεί που σχεδόν είμασταν σίγουρες ότι η Victoria δεν τρώει σχεδόν τίποτα ήρθε αυτός ο άγιος άνθρωπος να μας καθησυχάσει. Ναι, τρώει, αλλά φυσικά υγιεινά. Η φωτογραφία (πέρα από την πλάκα) έχει σημασία καθώς η Victoria σχεδόν ποτέ δεν έχει φωτογραφηθεί με την μπουκιά στο στόμα.

 OF course it's healthy: Victoria is a strict follower of the alkaline diet

Είναι μια γυναίκα που ακολουθεί πιστά την δίαιτά της. Στα 39 της χρόνια είναι γνωστό ότι η λεπτή σιλουέτα της είναι πλεονέκτημα στη σκληρή επαγγελματική εικόνα της ως fashion icon και designer. Η ίδια έχει κάνει γνωστό στους θαυμαστές της ότι ακολουθεί αλκαλική δίαιτα, η οποία στηρίζεται στην εξισορρόπηση του Ph μας.

Big bite? The fashion designer takes a big chunk out of the apple that needs a good few chews to swallow

Doting wife: Rather than letting her family get a hired car, Victoria picks them up from the airport herself

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ