Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχου: Με baby blue τουαλέτα Prada - Πρώτα εντυπωσίασε τον μικρό της & μετά στο Met Gala!

Πάνω από όλα είναι μαμά!

Το δικό της στίγμα στην χθεσινή λαμπερή βραδιά του Met Gala άφησε και η Dasha Zhukova Niarchos!

Η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου Jr παρευρέθηκε στο event μόδας και κατέπληξε με την εμφάνιση της.

Για την περίσταση, επέλεξε μία εξαιρετική baby blue τουαλέτα με την υπογραφή του διάσημου οίκου μόδας, Prada.

Εκπληκτική off shoulder δημιουργία με ασημένιες λεπτομέρειες, που αναδείκνυε την εξαιρετική σιλουέτα της καλλονής Ρωσίδας.

Βέβαια, επειδή πάνω από όλα η Dasha Zhukova Niarchos είναι μητέρα ενός γλυκύτατου αγοριού, έπρεπε να εντυπωσιάσει πρώτα εκείνο!

Διαβάστε ακόμη: Met Gala 2024: Τα καλύτερα looks στο μεγαλύτερο event μόδας - Zendaya με περίτεχνο headpiece, υπέρλαμπρη η Jennifer Lopez, extravagant η Demi Moore (φωτό)

Ανέβασε δύο χαριτωμένα ενσταντανέ στο προσωπικό της instagram με τους δύο τους να γελάνε και τον μικρούλη Φίλιππο να κάνει "outfit check".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 38χρονος Σταύρος Νιάρχος και η 42χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα στην Ελβετία, με καλεσμένους επιχειρηματίες, γαλαζοαίματους και πολλές άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του πλανήτη.

Η Ντάσα Ζούκοβα έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο χώρισε το 2017.

Διαβάστε ακόμη: Dasha Zhukova: Τις υπέροχες στιγμές από τον γάμο της με τον πολυεκατομμυριούχο εγγονό του Σταύρου Νιάρχου δημοσίευσε η πανέμορφη νύφη (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ