Η Ελλάδα έχει και καλά νέα, που με χαρά σας παρουσιάσαμε μέσα στον Ιούλιο

Λαμπρή υποδοχή του ΕλληνοΑυστραλού Τομ Κόκκορη στην Ερμιόνη, μετά από ποδηλατικό γύρο 3 Ηπείρων!!!Ένας τυφλός μαθητής από την Μυτιλήνη έγραψε 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές!!!Με 5 μετάλλια και μια εύφημο μνεία επέστρεψαν οι Έλληνες μαθητές από την Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα!!30 οινοποιοί της Κρήτης ένωσαν τις δυνάμεις τους! Τώρα τα κρασιά τους σερβίρονται στην Νέα Υόρκη!!Πρώτος των πρώτων ο νεαρός Έλληνας επιστήμονας της πληροφορικής Βασίλης Παππάς! Έπαθλο 200.000$ από την Microsoft!Φωτογράφος της χρονιάς ο Έλληνας Νίκος Λώτσος σε διαγωνισμό ασπρόμαυρης φωτογραφίας στο Παρίσι!!2 Διεθνή βραβεία για την Ελληνική μαυροδάφνη σε διαγωνισμό στο Λονδίνο με συμμετοχή 37 χωρών!Διεθνής διάκριση για το τμήμα μηχανικών του Α.Π.Θ. στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πρακτόρων για Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Trading Agent Competition. Η συμμετοχή της στο διαγωνισμό, με τον πράκτορα Mertacor, αφορούσε στη βέλτιστη διαχείριση της διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας μίας εικονικής εταιρείας, μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων, σε μηχανές αναζήτησης.Ελληνική πρωτιά για το αυτοκίνητο του 2025 σε διαγωνισμό που αθλοθετούν για τους αποφοίτους οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. σχεδιάζοντας για λογαριασμό της Βρεττανικής ASTON MARTIN το πιο λειτουργικό, πιο ανταγωνιστικό και πιο αρμονικά συνδεδεμένο με την παράδοση της χώρας στην οποία απευθύνεται αυτοκίνητο.Formula 1 από τους φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!Unijobs.gr Το πρώτο ελληνικό site εύρεσης εργασίας για νέους!Ευκαιρία εν μέσω κρίσης: Καλλιεργήστε σμέουρο - φρούτο του δάσους - για ένα καλό εισόδημα. Υπάρχει ζήτηση από το εξωτερικό!



Λαμπρή υποδοχή του ΕλληνοΑυστραλού Τομ Κόκκορη στην Ερμιόνη, μετά από ποδηλατικό γύρο 3 Ηπείρων!!!

Ένας τυφλός μαθητής από την Μυτιλήνη έγραψε 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές!!!

Με 5 μετάλλια και μια εύφημο μνεία επέστρεψαν οι Έλληνες μαθητές από την Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα!!

30 οινοποιοί της Κρήτης ένωσαν τις δυνάμεις τους! Τώρα τα κρασιά τους σερβίρονται στην Νέα Υόρκη!!

Πρώτος των πρώτων ο νεαρός Έλληνας επιστήμονας της πληροφορικής Βασίλης Παππάς! Έπαθλο 200.000$ από την Microsoft!

Φωτογράφος της χρονιάς ο Έλληνας Νίκος Λώτσος σε διαγωνισμό ασπρόμαυρης φωτογραφίας στο Παρίσι!!

2 Διεθνή βραβεία για την Ελληνική μαυροδάφνη σε διαγωνισμό στο Λονδίνο με συμμετοχή 37 χωρών!

Διεθνής διάκριση για το τμήμα μηχανικών του Α.Π.Θ. στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πρακτόρων για Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Trading Agent Competition. Η συμμετοχή της στο διαγωνισμό, με τον πράκτορα Mertacor, αφορούσε στη βέλτιστη διαχείριση της διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας μίας εικονικής εταιρείας, μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων, σε μηχανές αναζήτησης.

Ελληνική πρωτιά για το αυτοκίνητο του 2025 σε διαγωνισμό που αθλοθετούν για τους αποφοίτους οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. σχεδιάζοντας για λογαριασμό της Βρεττανικής ASTON MARTIN το πιο λειτουργικό, πιο ανταγωνιστικό και πιο αρμονικά συνδεδεμένο με την παράδοση της χώρας στην οποία απευθύνεται αυτοκίνητο.

Formula 1 από τους φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Unijobs.gr Το πρώτο ελληνικό site εύρεσης εργασίας για νέους!

Ευκαιρία εν μέσω κρίσης: Καλλιεργήστε σμέουρο - φρούτο του δάσους - για ένα καλό εισόδημα. Υπάρχει ζήτηση από το εξωτερικό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ