Φωτό: Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Εμανουέλ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο - Το κόκκινο sexy φόρεμα της Μπριζίτ, η υπέρκομψη Μπέτυ Μπαζιάνα και η κυρία Μαριάννα

Επίσημο δείπνο παρέθεσε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το παρόν έδωσαν η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου και η πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Περιστέρα Μπαζιάνα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, ο επίτροπος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς και οι υπουργοί που συζήτησαν τα διμερή θέματα συνεργασίας με τους Γάλλους ομολόγους τους.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO.

 

Τις εντυπώσεις έκλεψε η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν με ένα κατακόκκινο φόρεμα και η Μπέτυ Μπαζιάνα που ήταν πιο λαμπερή από ποτέ μέσα στο μαύρο της φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο τον έναν ώμο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την λαμπερή δεξίωση:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ