Οι νέοι Ιάπωνες δεν κάνουν σεξ – Το 43% δηλώνουν παρθένοι

Σχεδόν οι μισοί Ιάπωνες που είναι στην ηλικία των 30 δεν έχουν καμία σεξουαλική εμπειρία.

Περίπου οι μισοί νέοι που είναι πάνω από 30 δεν έχουν καμία απολύτως σεξουαλική εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα το 43% της ηλικίας από 18 έως 34 ετών δηλώνουν πως είναι παρθένοι. Ενώ το 64% των νέων που ανήκουν στις ίδιες ηλικιακές κατηγορίες δηλώνουν πως δεν έχουν σχέση, σύμφωνα με άρθρο της independent.co.uk.

Πέρυσι οι γεννήσεις μειώθηκαν σε λιγότερες από ένα εκατομμύριο, Σύμφωνα με το ιαπωνικό Εθνικό Ινστιτούτο Πληθυσμού και Κοινωνικής Ασφαλίσεων, σε μια χώρα που ο πληθυσμός της φτάνει τα 127εκατ., εκτιμάται πως το 2065 ο πληθυσμός της χώρας θα έχει μειωθεί κατά 40εκατ.

Ο κωμικός Ano Matsui, 26 ετών, εξήγησε μιλώντας στο BBC «Δεν έχω αυτοπεποίθηση. Δεν ήμουν ποτέ δημοφιλής στα κορίτσια. Μια φορά ζήτησα από ένα κορίτσι να βγούμε και αρνήθηκε. Αυτό που προκάλεσε ψυχικό τραύμα. Υπάρχουν πολλοί άνδρες σαν εμένα, που βρίσκουν τις γυναίκες τρομακτικές. Φοβόμαστε την απόρριψη. Έτσι περνάμε το χρόνο μας ασχολούμενοι με τα χόμπι μας, όπως το να φτιάχnουμε animation. Μισώ τον εαυτό μου αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι' αυτό».

Ενώ η 3D καλλιτέχνης Megumi Igarashi, 45 ετών δηλώνει: «Το να “χτίσεις” μιας σχέση δεν είναι κάτι εύκολο. Θα πρέπει το αγόρι να ζητήσει ραντεβού. Νομίζω πως πολλοί άνδρες απλά δεν θέλουν να ασχοληθούν. Μπορούν να δουν πορνό στο Internet και να αντλήσουν με αυτό τον τρόπο σεξουαλική ικανοποίηση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ