Πάνος Ιωαννίδης: Ο πολυσυζητημένος γοητευτικός κριτής του MasterChef

Ο κριτής του παιχνιδιού MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, είναι το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών...

Ο 42χρονος κριτής έχει γοητεύσει πλήθος γυναικών, ήδη από την πρεμιέρα του παιχνιδιού. Θα τον αδικούσαμε όμως αν λέγαμε πως είναι απλώς ένας ακόμα ελκυστικός άνδρας.

 

 

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ένα πρόσωπο καταξιωμένο στον τομέα του, με μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας.

Η αγάπη του για την μαγειρική γεννήθηκε σε παιδική ηλικία και τον οδήγησε στην ανάπτυξη πολλαπλών δεξιοτήτων: food styling, food design, food photography, business planning, management γαστρονομίας και τουρισμού.

Το βιογραφικό του μόνο πλούσιο μπορείς να το χαρακτηρίσεις αφού αποτελείται μεταξύ άλλων και από το Bachelor σε ελβετικό κολλέγιο στο μάρκετινγκ , διοίκηση εστιατορίων και ανάπτυξη προϊόντων, ενώ διαθέτει πιστοποίηση αρχιμάγειρα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην Θεσσαλονίκη και έπειτα στη Βενετία. Το 1999 επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί ως Executive Chef στην ελληνική βασιλική πρεσβεία της Δανίας, ενώ για 9 χρόνια δίδασκε τα μυστικά της γαστρονομίας. 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διακεκριμένος σεφ έχει επιμεληθεί πιάτα για τον βασιλιά της Ολλανδίας, του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και άλλων γαλαζοαίματων και ευγενών.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η ελληνική γαστρονομία αλλά και τα προϊόντα που μπορεί να παραχθούν στην Ελλάδα, όχι μόνο θα μας απεγκλωβίσουν από την οικονομική κρίση αλλά θα μας κάνουν παγκοσμίως γνωστούς για την ποιότητα που έχουμε να προσφέρουμε ως έθνος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ