Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ζαχαριάδης για τροπολογία υπέρ Σαββίδη: Εμείς δεν έχουμε φίλους επιχειρηματίες

«Αν βρείτε αποδείξεις ότι είμαστε διαπλεκόμενοι να τις βγάλετε και να τις πάτε στη δικαιοσύνη, που έλεγε και ο αγαπημένος σας κ. Σημίτης», τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης.

«Εμείς δεν έχουμε φίλους επιχειρηματίες, είμαστε με την υγιή επιχειρηματικότητα» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης σε ερώτηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή και υπερψήφισε τροπολογία με την οποία διαγράφονται χρέη της ΣΕΚΑΠ του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

«Προσπαθείτε να βγάλετε λάδι τη διοίκηση της ΝΔ» εξερράγη ο Κώστας Ζαχαριάδης σε τηλεφωνική του παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι. 

«Αριστερή διαπλοκή το λένε αυτό» παρατήρησε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

«Κύριε Πορτοσάλτε, αν θέλετε να ψάξετε για διαπλοκή να ψάξετε στα έδρανα της Βουλής και να την αναζητήσετε στην αντιπολίτευση» τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:

«Αν βρείτε αποδείξεις ότι είμαστε διαπλεκόμενοι να τις βγάλετε και να τις πάτε στη δικαιοσύνη, που έλεγε και ο αγαπημένος σας κ. Σημίτης».

«Δεν μπορεί να το παίζει θύμα η αντιπολίτευση, το καταλάβατε;» έκλεισε την παρέμβασή του ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ