Η ατάκα της ημέρας από τον Δένδια στον Τσακαλώτο: Κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον; Με την Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ!

Ο Νίκος Δένδιας απάντησε στην ατάκα του κ.Τσακαλώτου που είχε προκαλέσει χλευασμό από τους χρήστες στα social media.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, έφερε και πάλι στο προσκήνιο την δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου πως ήθελε να πάει για κοκτέιλ με την ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ο κ. Δένδιας επιτέθηκε στον κ.Τσακαλώτο λέγοντάς του πως θα ήταν καλύτερα να πάει για ποτό με την αείμνηστη «άσχημη» του ελληνικού κινηματογράφου, Γεωργία Βασιλειάδου.

"Αν θυμάμαι καλά, θέλατε να πάτε για ποτό με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Με την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Μαρτίου ο κ. Τσακαλώτος είχε πει από τη Βουλή πως θα ήθελε να βγει για ποτό με την ξανθιά καλλονή ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον. 

Ειδικότερα, απαντώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, που είχε υποστηρίξει ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, ο κ. Τσακαλώτος το επιβεβαίωσε, αλλά η απάντησή του άφησε τους πάντες άφωνους: 

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει 2%, όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Να με συμπαθάτε. Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ