Τελικά η Νάντια Χαλαμανδάρη & ο πρίγκιπας Φερνάντο δεν χωρίζουν: Οι απαντήσεις και των δυο στις φήμες

Τέλος ήρθαν να βάλουν στις φήμες για το χωρισμό η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο Ισπανός πρίγκιπας Φερνάντο. 

Το ισπανικό περιοδικό Hola είχε δημοσιεύσει για ενδεχόμενο χωρισμό της Νάντιας Χαλαμαδάρη με τον πρίγκιπα Φερνάντο. Σύμφωνα με το περιοδικό, η Νάντια αδυνατούσε να προσαρμοστεί στον καινούριο τρόπο ζωής και δεν ζούσε πλέον με τον Ισπανό πρίγκιπα κάτω από την ίδια στέγη.

 «Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμνδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση ν' αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον», αυτός ήταν και ο τίτλος στο Hola. 

Η πρώτη αντίδραση στο δημοσίευμα ήρθε από τη δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τον καλό φίλο και εκπρόσωπο της στην Ελλάδα Νίκο Βασιλάκη, η όμορφη δημοσιογράφος και παραγωγός δεν έχει χωρίσει με τον πρίγκιπα Φερνάρντο, αλλά επειδή της αρέσει να εργάζεται και να είναι δημιουργική, και επειδή δε μιλάει Ισπανικά- κάτι που θα την βοηθούσε να εργαστεί στην Ισπανία- αποφάσισαν από κοινό να περνάει κάποιο χρόνο στην Ελλάδα για να εργάζεται.

Κατά τις ίδιες πηγές η Νάντια Χαλαμανδάρη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για έναν επιπλέον λόγο, καθώς η αγαπημένη της γιαγιά νοσηλεύεται στην εντατική. 

Αντίδραση για τα δημοσιεύματα, όμως, υπήρξε και από την πλευρά του πρίγκιπα Φερνάντο, ο οποίος μίλησε στην El Mundo. «Ο γάμος μας κρατάει. Δεν χώρισα και δεν παίρνω διαζύγιο», φέρεται να λέει ο πρίγκιπας Φερνάντο.

«Δεν έχουμε χωρίσει, δεν πήραμε διαζύγιο, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είναι αλήθεια πως για μεγάλο χρονικό διάστημα εγώ μένω εδώ και εκείνη στην Ελλάδα, αλλά μας χωρίζουν μόλις 3 ώρες με το αεροπλάνο και εγώ πηγαίνω συχνά να τους δώ», συμπλήρωσε.

Οσο για το αν έχει καιρό να δει τον 10 μηνών γιο του Νικόλα, αποκάλυψε: «Εχω τρεις εβδομάδες να τον δω, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαμε ούτε εγώ, ούτε η Νάντια να ταξιδέψουμε. Ξέρω όμως ότι είναι καλά και σύντομα θα είμαι κοντά του».

«Παρά το άρθρο του Hola Magazine και πολλών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα, ότι εγώ και ο σύζυγός μου χωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε διαζύγιο, η απάντηση έρχεται από τον σύζυγό μου στην εφημερίδα El Mundo», ανέφερε η Νάντια Χαλαμανδάρη σε post της στο Instagram.

 

 

Μακάρι να είναι μόνο φήμες όσα έγραψε το Hola και το όμορφο ζευγάρι να γεφυρώσει τις όποιες διαφορές του για να είναι μαζί, είτε εδώ είτε στην Ισπανία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάντια Χαλαμανδάρη χωρίζει με τον πρίγκιπά της: Δεν άντεξε τη ζωή στο παλάτι

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ