Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Το περίφημο ταξίδι του Τιτανικού αναβιώνει - Ταξιδιωτικό γραφείο οργανώνει 8ήμερη κρουαζιέρα στο θρυλικό ναυάγιο

Αν σας άρεσε και η ταινία Τιτανικός και είστε λάτρης της ιστορίας, τότε μπορείτε να δείτε από κοντά το γνωστό παγκοσμίως ναυάγιο.

Από τον Μάιο του επόμενου έτους, ένας ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρει μία μοναδική κρουαζιέρα στο σημείο που ναυάγησε ο Τιτανικός.

Το Blue Marble Private θα πηγαίνει τους τουρίστες 4.000 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας του Ατλαντικού με ένα υποβρύχιο. 

Σύμφωνα με το Sky News, το συνολικό πακέτο διαρκεί 8 ημέρες και θα χρειαστεί να έχετε έναν αρκετά μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό για να το αντέξετε οικονομικά. 

Η κράτηση για μία από τις 9 διαθέσιμες θέσεις σε κάθε κρουαζιέρα θα κοστίζει 98.000 ευρώ. 

Το ταξίδι θα ξεκινά από την ακτή της Νέας Γης στον Καναδά. 

Ένα ελικόπτερο ή υδροπλάνο θα μεταφέρει τους επιβάτες σε ένα σκάφος όπου εκεί θα περάσουν τις πρώτες δύο ημέρες προκειμένου να μάθουν για τη λειτουργία του πλοίου από επιστήμονες και το πλήρωμα της αποστολής. 

Οι τυχοδιώκτες μπορούν στη συνέχεια να λάβουν μέρος σε μαθήματα προσανατολισμού, μπορεί να βοηθήσουν το πλήρωμα να σχεδιάσει μία κατάδυση, να μάθουν τη λειτουργία του σόναρ και να χρησιμοποιήσουν το υποθαλάσσιο σύστημα πλοήγησης. 

Την Τρίτη ημέρα αρχίζει η πραγματική διασκέδαση. Τρεις κάθε φορά, οι επιβάτες θα επιβιβαστούν σε ένα υποβρύχιο κατασκευασμένο από τιτάνιο και ίνες άνθρακα. 

Θα ταξιδέψουν στα βάθη του ωκεανού προτού «γλιστρήσουν» επάνω στο κατάστρωμα του βυθισμένου πλοίου και τη διάσημη μεγάλη σκάλα του. 

«Πολύ λιγότεροι άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το ναυάγιο του Τιτανικού από όσους έχουν ταξιδέψει στο διάστημα ή έχουν σκαρφαλώσει στο Έβερεστ» δήλωσε η εταιρεία. 

Ο Τιτανικός βυθίστηκε μετά από πρόσκρουση με παγόβουνο στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού από το Σαουθάμπτον στη Νέα Υόρκη. 

Περισσότεροι από 1.500 από τους 2.224 επιβάτες και πλήρωμα έχασαν τη ζωή τους.

Στο πλοίο επέβαιναν μερικού από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Μετέφερε επίσης, εκατοντάδες μετανάστες από τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία και όλη την Ευρώπη που αναζητούσαν μια νέα ζωή στη Βόρεια Αμερική. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ