Vintage story: Η Ντόλι έκρυβε το νεαρό εραστή της στην σοφίτα 10 χρόνια ώσπου εκείνος σκότωσε τον σύζυγο της

Κρατούσε τον εραστή της στη σοφίτα του σπιτιού της επί 10 χρόνια, χωρίς να το ξέρει ο άντρας της

Η Ντόλι Όστεραϊχ εκρυβε το νεαρό εραστή της επί 10 χρόνια στις σοφίτες και των δύο σπιτιών της οπου κατα τααλλα ζούσε κανονικά με τόν σύζυγο της . Μιά ιστορία πέρα απο κάθε λογική με τραγικό τέλος γιά τον πολύπαθο ανδρα της Ντόλι και αθώωση των δύο εραστών . Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή 

 

Η Βαλμπούργκα «Ντόλι» Όστεραϊχ ήταν Γερμανίδα μετανάστρια δεύτερης γενιάς, η οποία μεγάλωσε σε μια φτωχική φάρμα στα Μεσοδυτικά των ΗΠΑ. Πριν ακόμα κλείσει τα 20, παντρεύτηκε τον Φρεντ Όστεραϊχ, έναν πλούσιο εργοστασιάρχη. 

Η Ντόλι στην δίκη της είχε εραστή τον δικηγόρο της....

 

 

Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε σε ένα μεγάλο σπίτι στο Μιλγουόκι, ωστόσο η συζυγική τους ζωή είχε αρκετά προβλήματα. Ο Φρεντ έπινε αρκετά και η Ντόλι έμενε σεξουαλικά ανικανοποίητη. «Οι ορέξεις της θα προσέλκυαν αρκετούς εραστές στη ζωή της, και θα οδηγούσαν έναν από αυτούς στον θάνατο», έγραφαν τότε οι LA Times το 1930. 

Το θύμα

 

 Το 1913 η Ντόλι ζήτησε από τον Φρεντ να στείλει σπίτι έναν από τους εργάτες του για να επισκευάσει τη χαλασμένη ραπτομηχανή της.Παρουσιάστηκε μπροστά της  ο όμορφούλης 17χρονος Ότο Σανχούμπερ και τότε η 33χρονη τότε γυναίκα τον ερωτεύτηκε τρελλά με ανατπόκριση...

Η Ντόλι στην δίκη της αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών αλλά και παραγραφής 

 

 

Στο ξεκίνημα της σχέσης τους, η Ντόλι και ο Ότο συναντιούνταν σε ξενοδοχεία. Σύντομα, ωστόσο, αποφάσισαν για λόγους ευκολίας να αρχίσουν να συναντιούνται στο σπίτι της παντρεμένης γυναίκας. Το αποτέλεσμα ήταν η γειτονιά να αρχίσει να συζητάει τα «σούρτα φέρτα» του άγνωστου νεαρού στο σπίτι της 33χρονης, ιδίως τις ώρες που ο σύζυγός της έλειπε από το σπίτι.

Με τη νέα του γυναίκα 

 

 

Η Ντόλι συναντούσε τον εραστή της στο δωματιάκι του η στα ξενοδοχεία, μετά ξεθάρρεψε και τον εφερνε σπίτι της λέγοντας στην κουτσομπόλα γειτονία της ποτι επρόκειτο γιά τοναδελφό της που δεν χώνευε ο ανδρας της  .Τελικά τι συνέβη; 

Ο νεαρός Σανχούμπερ παραιτήθηκε από τη δουλειά του και μετακόμισε στη σοφίτα του ζευγαριού. Ο σύζυγος δεν ανέβαινε ποτέ εκεί πάνω και έτσι το παράνομο ζευγάρι απολάμβανε τον έρωτά του αν και πολές φορές παρα λίγο σύζυγος και εραστής να διασταυρωθούν.  

Ο νεαρός εραστής της Ντόλι ζούσε κλεισμένος μέσα  χωρίς να μιλά σε κανέναν άλλο παρά μόνο με την γυναίκα της ζωής  του. Οταν δεν ήταν στο κρεββάτι με το κορίτσι του έγραφε    ιστορίες τρόμου με ψευδώνυμο, ενα δεύτερο κρυφό πάθος εκτός από την Ντόλι.

 

Η Ντόλι όμως μία μοιραία βραδιά μάλωσε πολύ με τον Φρεντ και ο νεαρός δεν αντεξε βγήξε απο την σοφίτα του και τον σκότωσε με τρεις πιστολιές γράφοντας τον επίλογο στο πιό σκοτεινό πάθος. 

Ο εραστής που σκότωσε τον σύζυγο της 

 

 

Το απέγινε; 

 

Το σατανικό ζευγάρι έκανε τον τόπο του εγκλήματος να μοιάζει με ληστεία, η Ντόλυ κρυφτηκε στην ντουλάπα , την κλειδωςε εκεί τάχα ο εραστής της και δολοφόνος  και έτσι κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη για πολλά χρόνια. 

Ο εραστής που αργότερα παντρεύτηκε αλλη γυναίκα στον Καναδά

 

 

Ακόμα και όταν βρέθηκαν όμως αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, τόσο ο Ότο όσο και η Ντόλι απαλλάχτηκαν των κατηγοριών, αφού το αδίκημά τους είχε πλέον παραγραφεί η υπήρχαν αμφιβολίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ