Story of the day : Γιαγιά καρκινοπαθής κέρδισε 5,3 εκατ. στο λόττο – Ονειρεύτηκε τα νούμερα της νίκης πριν 27 χρόνια! (βίντεο)

Περίμενε επί 27 χρόνια την τύχη να της χτυπήσει την πόρτα. Και επιτέλους διακαιώθηκε, και μάλιστα, πλουσιοπάροχα!
 

Ο λόγος για την  Όλγκα Μπένο απ’ το Ίστερν Πάσατζ της Νέας Σκωτίας, η οποία κέρδισε στο Λόττο 5,3 εκατομμύρια δολάρια Καναδά.

Επί 27 χρόνια έπαιζε τα ίδια ακριβώς νούμερα σε κάθε κλήρωση. Οπως λέει, τα είχε δει σε ένα όνειρό της τον Μάιο του 1989. Οι πιθανότητες να κερδίσει ήταν μία στα 14 εκατομμύρια.

Τα κέρδη της (κάπου 3.9 εκ δολάρια ΗΠΑ) ήταν ένα ανέλπιστο δώρο. Πριν από δέκα χρόνια η γυναίκα διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο κι αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της και να νοικιάσει ένα άλλο. Λέει ότι την βοήθησαν να επιβιώσει ο άνδρας της, τα παιδιά και τα εγγόνια της και τώρα θέλει να τους το ξεπληρώσει μ’ ένα ταξίδι στη Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα.  Επίσης, σκοπεύει να χτίσει ένα ράντσο με εύκολη πρόσβαση.

«Στην αρχή σκέφτηκα -δεν μπορεί. Πρέπει να είναι τυπογραφικό λάθος. Μετά είπα στην αδελφή μου: “νομίζω ότι κέρδισα το λόττο”. Εκείνη μου λέει: “καλά, ξαναπάρε με όταν αποφασίσεις να μου πεις την αλήθεια”.»

Η Όλγκα Μπένο ήταν η μία απ’ τους δύο τυχερούς της κλήρωσης της 28ης Δεκεμβρίου. Το άλλο δελτίο κατατέθηκε στο δυτικό Καναδά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ