Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με τον Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη - Βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα του

Τραγική ήταν η κατάληξη στην αναζήτηση του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και 3 ημέρες.

Οι αστυνομικές Αρχές της Βραζιλίας ανακοίναν ότι εντόπισαν το πτώμα του ΚυριαΑμοιρίδη απανθρακωμένο στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου.

Η αστυνομία δεν έδωσε, προς το παρόν, περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατέληξε εκεί ο Έλληνας πρέσβης. Ωστόσο, εξαρχής υπήρχε έντονη υποψία πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς την αναζήτησή του είχε αναλάβει η υπηρεσία ανθρωποκτονιών του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης αστυνομίας μιλώντας σε βραζιλιάνικη εφημερίδα είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο ο πρεσβευτής της Ελλάδας στη Μπραζίλια να έχει πέσει θύμα απαγωγής. 

Ο 59χρονος διπλωμάτης διετέλεσε πρόξενος στο Ρίο από το 2001 ως το 2004, ενώ υπηρετεί πρέσβης στη Βραζιλία από τον Ιανουάριο του 2015.

Ο Κυρίακος Αμοιρίδης είχε εξαφανιστεί εδώ και τρεις ημέρες. Αξιωματούχος ανέφερε πως επικοινώνησε μέσω γραπτών μηνυμάτων με τον πρέσβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, επισημαίνοντας πως «δεν ήταν βέβαιος ότι ήταν ο ίδιος που απαντούσε στα μηνύματα». Η σύζυγός του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ