Πανικός σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ - Άνδρας φώναξε ξαφνικά "όπλο" - Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση

Χάος επικράτησε προς στιγμή κατά τη διάρκεια  προεκλογικής συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στο Ρίνο της Νεβάδα,  όταν ένας άνδρας από το κοινό φώναξε «όπλο».

 

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία απομακρύνθηκε εσπευσμένα από το βήμα από τους άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών.

«Την στιγμή ακριβώς που μπροστά ακριβώς από το βήμα, ένα άτομο αγνώστων στοιχείων φώναξε 'όπλο, τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι αστυνομικοί από το τμήμα του Ρίνο συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο. Έπειτα από διεξοδική έρευνα στο άτομο και στον περιβάλλοντα χώρο, δεν βρέθηκε κανένα όπλο», ανέφερε η υπηρεσία με ανακοίνωση της. «Ενδελεχής έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή από τις μυστικές υπηρεσίες και το αστυνομικό τμήμα του Ρίνο», υπογραμμίζεται.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, ο Τραμπ επέστρεψε στο βήμα, λέγοντας στο κοινό: "Κανείς δεν είπε ότι πρόκειται να είναι εύκολο για μας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει".

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Washington Post και του τηλεοπτικού δικτύου ABC , η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον εμφανίζεται να έχει προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι του αντιπάλου της , με 48% έναντι 43%.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της Post και του ABC, που είχε δημοσιευθεί την Παρασκευή, η Κλίντον προηγούνταν του Τραμπ με 47% έναντι 44%.

Παράλληλα η Κλίντον εμφανίζεται να έχει το πλεονέκτημα της θετικής υποστήριξης, σημειώνει η δημοσκόπηση. Το 55% όσων την ψηφίζουν απάντησε ότι υποστηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών, ενώ μόνο το 43% είπε το ίδιο για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Τραμπ εξηγούν ότι «κυρίως αντιτίθενται στην Κλίντον».

Χθες, πάντως, δημοσκόπηση της Ipsos για το Reuters εμφάνιζε τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ