Οι κινήσεις των πλανητών για τον Νοέμβρη: Ποια ζώδια επωφελούνται & ποιοι πρέπει να προσέχουν

Ο Νοέμβριος είναι –σε γενικές γραμμές- ένας ήρεμος μήνας χωρίς βέβαια να λείψουν και κάποιες εκπλήξεις ακόμη και ανατροπές που σκοπό έχουν να βάλουν την ζωή μας σε καινούργια πλαίσια μέσω των νέων δεδομένων που δημιουργούνται από τους πλανήτες!

 Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν, όπως τις αναφέρει ο Astrologos.gr: 
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
14/11 Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου: Με την θετική συμμετοχή του Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και θέματα επενδύσεων!
 
29/11 Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη: Με τον Ποσειδώνα να συμμετάσχει με όψη τετραγώνου σε  αυτό το φαινόμενο θα είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε ουτοπικά σενάρια και σκέψεις ανεδαφικές..  
 

 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον ελπιδοφόρο Νοέμβριο
 
1/11 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Σήμερα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πολλά από τα όνειρά μας αρκεί να μην μείνουμε στα λόγια αλλά να περάσουμε και σε πράξεις!
 
3/11 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πολλές αποκαλύψεις φέρνει η ημέρα και μάλιστα κάποιες από αυτές θα οφείλονται σε συστηματική έρευνα από μέρους μας..
 
5/11 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό:  Η ερωτική ..ποικιλία είναι παρούσα σήμερα μέσα από απρόσμενες επαφές και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
 
7/11 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Με αποφασιστικές κινήσεις προχωρούμε προς την πραγματοποίηση σημαντικών στόχων μας!
 
9/11 Ο Άρης περνά στον Υδροχόο: Η νέα θέση του Άρη τονίζει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που τον φιλοξενεί με τον ιδεαλισμό την  αποδοτική συνεργασία αλλά και την ανεξαρτησία να είναι το ζητούμενο!
 
12/11 Ο Ερμής περνά στον Τοξότη: Η διάθεση, ο τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς και η προσέγγισή  μας στα γεγονότα γίνεται πιο ανάλαφρη αλλά και πιο αισιόδοξη αφού προτιμούμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο..
 
12/11 Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω: Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε τα ερωτικά  μας με σοβαρότητα αλλά και ψύχραιμη σκέψη! Τα προβλήματα θέλουν δουλειά για να λυθούν αλλά το αποτέλεσμα θα είναι και εντυπωσιακό και μόνιμο!
 
15/11 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη:  Φιλικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις όπως και  νέες συνεργασίες δέχονται θετικές προοπτικές εξέλιξης και ενδυνάμωσης!


 
18/11 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Ασάφειες και λαθεμένες εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων  θα μας κοστίσουν αργότερα σε συναισθηματικό επίπεδο για αυτό ας είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας..
 
20/11 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Οι ερωτευμένοι μπορούν να ζήσουν μοναδικά ρομαντικές στιγμές με το ταίρι τους! Όσο για τους αδέσμευτους ευκαιρία να κάνουν μια ευχή για να βρουν τον άνθρωπό τους με τη σημερινή ημέρα να υπόσχεται μικρά θαύματα!
  
21/11 Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη: Για διάστημα ενός μήνα που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε το μυαλό μας, να αναζητήσουμε επιπλέον μόρφωση, να σχεδιάσουμε ταξίδια, να δημιουργήσουμε νέες φιλίες!
 
22/11 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Ιδανική στιγμή για να εξομαλύνουμε καταστάσεις που μας έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα.. Αν θέλουμε να γυρίσουμε σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε τις κινήσεις μας.. Μια ειλικρινής συζήτηση είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης..
 
23/11 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο: Ευνοούνται οι σοβαρές αποφάσεις, κατόπιν βεβαίως ωρίμου σκέψεως, οι συναισθηματικές δεσμεύσεις αλλά και η σταθεροποίηση επαγγελματικών συνεργασιών-
 
25/11 Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μια ιδιαίτερα δυναμική όψη που ακόμη και αν η ενέργειά της δεν γίνει αμέσως αντιληπτή είναι σίγουρο ότι θα φέρει πολύ σημαντικά γεγονότα όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο!
 
25/11 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Δία: Υπάρχει έντονη επιθυμία να ζήσουμε έναν καυτό έρωτα (ακόμη και αν είναι παράνομος) αλλά δεν θα μείνει κρυφός για μεγάλο διάστημα με τις συνέπειες να μην είναι αμελητέες..
 
26/11 Ο Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό: Αλλαγές θετικές και εξελίξεις σημαντικές σε ότι έχει σχέση με γραπτά, συμβόλαια, σπουδές και μετακινήσεις, πάντα βέβαια με προσοχή και βήματα που συνδυάζουν την παρόρμηση με την ψύχραιμη ανάλυση των δεδομένων..
 
29/11 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό: Θεαματικές εκπλήξεις και ακόμη θεαματικότερες ανατροπές φέρνει ο Ουρανός στα αισθηματικά μας! Ας είμαστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε τα απρόοπτα κάθε είδους που φέρνει αυτή η όψη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ