Ο δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ουν εξαφάνισε και την ωραία σύζυγο του; Κανείς δεν την έχει δει από τον Mάρτιο

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους επτά μήνες, εγείροντας έτσι τις εικασίες πως είτε είναι έγκυος ή έχει πέσει σε δυσμένεια. 

Οι ειδικοί που παρατηρούν την πολιτική κατάσταση στη βόρεια Κορέα, εκτιμούν πως η εξαφάνιση της Ρι Σολ Τζου, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο πλευρό του νεαρού Κιμ το 2012, έχει να εμφανιστεί δημόσια τουλάχιστον 7 μήνες, παρά το γεγονός ότι ο δικτάτορας προσπαθεί να "πλησιάσει" το λαό του, πραγματοποιώντας συχνά πυκνά εμφανίσεις.

Η πρώτη κυρία της Βόρειας Κορέας εμφανιζόταν τακτικά κάθε 2 μήνες και πάντα στο πλευρό του Κιμ, ωστόσο η τελευταία της εμφάνιση έγινε τον περασμένο Μάρτιο, με αποτέλεσμα να επικρατεί ανησυχία.

"Υπάρχουν αρκετοί πιθανοί λόγοι, μεταξύ άλλων ότι μπορεί να είναι έγκυος ή ότι πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους", ανέφερε ο Τοσιμίτσου Σιγκεμούρα, καθηγητής στο Waseda University στο Τόκιο, μιλώντας στην Telegraph.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως: "Υπήρξαν αναφορές για αστάθεια στην Πιονγιανγκ, ακόμη και κάποιες απόπειρες επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων από ομάδες του στρατού της Β. Κορέας, ενάντια στον Κιμ Γιονγκ Ουν πέρυσι. Είναι πιθανό η σύζυγός του να μην εμφανίστηκε δημόσια γιατί φυλάσσεται καλά."

Ότι και να συμβαίνει ελπίζουμε να είναι για καλό, γιατί ο Κιμ έχει αποδείξει ότι η "προδοσία" δεν συγχωρείται.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ