Shannen Doherty: Το βίντεο μετά τη χημειοθεραπεία προκάλεσε παγκόσμιο κύμα συγκίνησης - Χιλιάδες τα μηνύματα για την ηθοποιό

Χωρίς μαντήλι στο κεφάλι, κουρασμένη, αλλά χαμογελαστή και έτοιμη να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της η Shannen Doherty συγκίνησε όχι μόνο τους θαυμαστές της, αλλά και όσους παλεύουν με τον καρκίνο, με το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, αμέσως μετά το τέλος μίας επώδυνης χημειοθεραπείας.   

 Η ηθοποιός βρίσκεται στο αυτοκίνητο, επιστρέφει από το νοσοκομείο και απολύτως φυσικά, χωρίς ίχνος μελοδραματισμού, περιγράφει το πώς νιώθει μετά τη χημειοθεραπεία. Κουρασμένη, πρησμένη στο πρόσωπο από τα φάρμακα, με τη γνωστή ναυτία που συνοδεύει τη χρήση τους, αλλά όπως χαρακτηριστικά εξομολογείται στο μικρό αυτό βίντεο, ακόμη κι αν το μόνο που θέλει είναι να πάει σπίτι και να ξεκουραστεί, εκείνη θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της.

 "Μαντέψτε τι, όμως;! Θα πάω γυμναστήριο", λέει χαμογελώντας η πρωταγωνίστρια του "Beverly Hills 90210".    

 

Μετά και από αυτή τη γενναία εμφάνιση, που προφανώς γίνεται για να εμψυχώσει κι άλλες γυναίκες που δίνουν τον ίδιο αγώνα, τα μηνύματα θαυμαστών και όχι μόνο στο Instagram της ηθοποιού έκαναν λόγο για "μια αληθινή αγωνίστρια".

Η ίδια είχε φροντίσει να αναρτήσει και βίντεο που την έδειχνε κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και ενώ πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να μην εμφανίζεται πλέον με το μαντήλι στο γυμνό πια από μαλλιά κεφάλι της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ