Το βίντεο που σαρώνει στις ΗΠΑ: Νεαρή κοπέλα ουρλιάζει δεμένη χειροπόδαρα - Φάρσα ή απαγωγή;

Πανικό έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ καθώς οι αρχές των ΗΠΑ προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν να πρόκειται για κακόγουστη φάρσα ή για αληθινή κατάσταση ομηρίας.

Το ανατριχιαστικό βίντεο ξεκινάει με ένα νεαρό να μιλάει μπροστά στην κάμερα και να λέει «Γεια σου Walter. Ήμουν στο εμπορικό κέντρο και μάντεψε τι έγινε! Γνώρισα το πιο υπέροχο κορίτσι. Πήγαμε για ψώνια στο J.C. Penney και δοκίμασε πολλά ρούχα. Στο τέλος αγόρασε πάρα πολλά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Μετά κουραστήκαμε και την έφερα σπίτι μου. Ξέρω ότι σιχαίνεται τις κάμερες Walter, αλλά θα σου τη δείξω. Είσαι έτοιμος;».

Τρόμο προκαλεί η εικόνα της νεαρής κοπέλας, η οποία είναι δεμένη χειροπόδαρα και πεσμένη στο πάτωμα μίας τουαλέτας. Φωνάζει και με λυγμούς ρωτάει το νεαρό άνδρα «Γιατί το κάνεις αυτό;» εί

Σύμφωνα με τη New York Post το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο το βίντεο του 2009 είναι φάρσα ή πραγματική ιστορία τρόμου, με πολλούς να αναφέρουν πως η κοπέλα μοιάζει με την Kayla Berg, μια νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε την ίδια χρονιά.

Πολλοί χρήστες του ίντερνετ σημειώνουν πως η μορφή της γυναίκας θυμίζει την Kayla Berg από το Wisconsin που εξαφανίστηκε το 2009, την ίδια χρονιά που ανέβηκε το βίντεο στο YouTube. Όταν είδε το βίντεο η μητέρα της Kayla ανατρίχιασε. «Ακούγεται σαν την Kayla, μοιάζει στην Kayla».

Τώρα οι αρχέςπροσπαθούν να αναγνωρίσουν τον άντρα που εμφανίζεται στο βίντεο και το μέρος όπου ζει, καλώντας όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ